Of ik een mode-moedertje ben? Nee, niet echt 🙂 Dan moet je bij mijn blog-collegaatje & vriendinnetje Sonja van Twinstyleblog zijn. Vandaag een greep uit de kledingkast van mijn kleine meid. Want een hoop kleding? Tja, die heeft ze wel! Bekijk de outfits van mijn dochter, geen haute couture of dure dingen, maar gewoon lekker normaal 😉

Outfits van mijn dochter

outfits1

Een vrolijk zomertintje, dat oranje. Waar ik het allemaal vandaan heb? Geen idee, de items zijn in ieder geval niet duurder dan een tientje, schat ik zo in. En eindelijk het weer voor korte mouwen of zelfs outfitjes zonder rompertje eronder. Heerlijk!

Leestip: “Tweedehands kinderkleding als eerste keus”

outfits2

Een paarse greep uit het kastje van mevrouw. Rechts bij papa klus. Het linker paarse blouseje en het middelste paarse broekje heeft ze maar zo weinig gedragen en ze zijn eigenlijk alweer te klein!

Outfits3

Op een vrije mamadag beginnen wij (en eindigen soms ook) gewoon lekker in ons chillpak! Middelste foto, vind ik zo schattig met Minie erop. Rechts de zigeunerstyle.

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

5 Comments

  1. Ah lief! Ik had deze link helemaal niet gezien! Maar lief bijna hip mammaatje, je ziet er fantastisch uit <3 net als je heerlijke kleintje!
    …Sonja schreef als laatst…Zara sale: favoritesMy Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.