Welkom bij het leukste feestje aan het eind van de maand! Heb jij nog wat gedaan met je lief voor Valentijnsdag? Voor mij hoeft het niet groot. Een kattebelletje of persoonlijke knutsel vind ik veel leuker. Deze linkparty staat boordenvol DIY leestips en knutseltips! Wil je nog iets toevoegen? Zet het in de comments! Have fun 🙂

10x toffe DIY’s op Mama’s Jungle

5x DIY shop tips

Mijn favorieten van de vorige linkparty

Voordat we starten wil ik graag eerst mijn favoriete artikelen met je delen uit de vorige linkparty “Jouw januari”.

1. Kinderkletspraat rubrieken vreet ik op. Ook de dochter van Anita had een superslimme uitspraak. Want dames hebben gewoon véél schoenen nodig 😉 (Anitasdagboek.blogspot.nl)

2. Afvalvrije scholen? Ik zeg duidelijk ja! Laten we samen steeds bewuster worden en zeker onze kinderen het goede voorbeeld geven. (lotuswritings.nl)

3. De bucketlist van onze papablogger in de mamablog wereld. Ik geef het toe, ik was gewoon poepie nieuwsgierig naar wat hij al heeft gedaan en nog wilt doen. (tipsvoorpapas.nl)

Linkparty: de leukste DIY leestips!


Andere toffe linkparty’s

Meer leesinspiratie per onderwerp:

Zelf een DIY blog delen?

Aanvullingen zijn altijd welkom in de comments hieronder! Veel leesplezier.

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (5) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

3 Comments

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.