Nieuwe, interessante en leuke blogs om te lezen ontdek je het snelst via.. juist ja, bloghoppen. Een artikel met een random verzameling favoriete blogposts doet het daarom altijd goed. Anita reageerde op mijn recente artikel welke blogs lees ik graag daarom ook terecht met: “Je hebt geen tips?”. Jazeker wel. En of ik die heb.

Klikkerdeklik hieronder op leuke blogs van anderen. Bij mij kwamen weer fijne herinneringen boven over de bruiloft in China die ik hoogstpersoonlijk ter plaatsen mocht meemaken, ik leerde dat je meer (vééél meer) kunt doen met één stuk speelgoed en ik liep weer helemaal warm voor kippetjes.

Leuke blogs om te lezen

Zou jij je trouwjurk uit China halen? Of ga je – en betaal je – liever voor zekerheid? ~ sofieschrijft.nl

Enig idee hoe bizar veel mogelijkheden met een paar gekleurde speelgoedbogen je hebt? ~ kaboutertuinblogt.nl

Online bestel ik simpelweg goed biologisch vlees. Maar check ook gewoon bio vlees bij de zorgboerderij in jouw de buurt! ~ anitasdagboek.blogspot.nl

Door deze dame ga je hoe dan ook van kippetjes houden! Wist je al dat je ex-legkipjes een prachtig tweede leven kunt geven? ~ missmillaathome.blogspot.nl

leuke blogs om te lezen

bron: sofieschrijft.nl, kaboutertuinblogt.nl, anitasdagboek.blogspot.nl, missmillaathome.blogspot.nl

Kende je deze leuke bloggers al? Vinden jullie het leuk als ik af en toe wat van mijn favo’s deel?

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

9 Reacties

    • ja, ik ga het zeker onthouden. Misschien voor volgend jaar als ze 3 is, net iets ouder. Ik vind het zo leuk speelgoed!

  1. Wat leuk! Zo inspireren we elkaar 🙂
    Wat aardig dat je me genoemd hebt.
    Mijn ene dochter is dol op regenbogen en ik kocht voor haar een keer een houten. Maar dat is niet zo’n mooie als die van Grimms van de kaboutertuin. Die heeft zoveel meer mogelijkheden!
    …Anita schreef als laatst…Ouderschap vanuit je hartMy Profile

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.