Als jong gezin is een vakantie heel anders. Zo zit je ’s avonds na kinderbedtijd “vast” in je accommodatie en ben je vooral op zoek naar kindervermaak. Wij wilden er als gezin eventjes tussen uit. Het welbekende, hoognodige quality time.. Kijk mee naar onze vakantie in mei bij Landal Rabbit Hill en of het geslaagd is als “jonge gezinnen vakantie”.

Landal Rabbit Hill

Ben je op zoek naar rust, een bosrijke omgeving en wilde konijntjes en eekhoorntjes langs je huisje? Wij wel en dat vonden we bij Landal Rabbit Hill. Lekker wandelen met de hond door de bossen (jammer dat de hond op veel plekken niet los mocht). Je zit vlak bij Apeldoorn (Apenheul en Juliana Toren check). Alleen het winkelen liet ik links liggen want dat werk niet zo met een tweejarig peutertje.

Landal Rabbit Hill

Terug naar het Landal Rabbit Hill. Het is een gemoedelijk park. Wij zaten achterin en vonden de afstand naar het zwembad (incl. peuterbadje met glijbaan en waterspeelding) eerlijk gezegd wel wat ver voor die kleine. Aan de andere kant hadden wij een sauna in het huisje en dat is heel fijn als je dus inderdaad na kinderbedtijd aan je huisje gekluisterd zit. En we zaten naast de ingang van het bos.

Landal Rabbit Hill

Wat is er bij Landal Rabbit Hill allemaal te doen voor een peuter?

Er is een konijnen heuvel, kinderboerderij, heel veel grote en kleine speeltuinen, een leuk zwembad en een groot indoor speelpark. Ja. Hier vermaak je je peuter zeker wel een hele week (en langer). In het huisje kun je natuurlijk je eigen bekende dingetje doen; knutselen, kleien etc. Openhaardje aan, sauna in 🙂

Landal Rabbit Hill

Wat kun je in de omgeving doen met een peuter?

Zelf zijn we dus naar de Apenheul en Juliana Toren geweest. Dolfinarium is leuk en gewoon de bossen in. Fietsen, wandelen. Dierentuin (Arnhem). Genoeg leuke dingetjes. Op de website van Landal zelf staat een uitgebreide lijst met activiteiten in de omgeving. Voor ieder wat wils.

Ook lezen: “Vanaf welke leeftijd is de Juliana Toren leuk?* (+slecht weer tips)

Landal Rabbit Hill
Landal Rabbit Hill

Apenheul. Ja, de aapjes zijn nog net zo nieuwsgierig als vroeger..

Juliana Toren. “Maamma… dáárin” (oké..)

Ja, de vakantie was zeker geslaagd en ik zou het park ook aanraden voor andere jonge gezinnen! Lees door: bio op vakantie (Landal Rabbit Hill)

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

4 Reacties

  1. Mijn dochter word in september ook 2, en ik ben ook altijd een beetje bezig met wat mij leuk lijkt om te doen met haar, en wat zij al leuk zou vinden… dit park klinkt erg leuk en ik ga me er even in verdiepen en ik volg je blog, leuk!

    • Hoihoi, superleuk dat je reageert! Ah, nog een dametje van bijna twee. Lekkere leeftijd 🙂 ik blijf het lastig vinden hoor. Nu ook met de regen in NL. Je gaat al zo snel voor de buis/pc hangen. Hier een dikke Bambi fan, dus 3x raden wat inmiddels mijn neus uit komt 😉

  2. Oh wat leuk, dat is hier niet zo ver vandaan. Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. Naast de Apenheul heb je Berg en Bos, dat is ook heel leuk voor kinderen (en gratis). En ergens in de buurt heb je ook nog roofvogels volgens mij (weet even niet meer waar). Voor als je lezers nog tips zoeken 😉
    …Lilian schreef als laatst…5 dingen die ik zou doen als ik vrijgezel wasMy Profile

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.