Een hele home-tour gaan we niet doen i.v.m. enige privacy, dacht ik zo. Toch vind ik het leuk om enkele delen uit ons huis te laten zien. Ik bekijk dit soort blogjes zelf altijd graag bij anderen, want een huis en inrichting zeggen veel over de persoon in kwestie. Nu moet ik eerlijk bekennen dat mijn man de klusser & binnenhuisarchitect achter de schermen was, daar ik zwanger en ontoerekeningsvatbaar was tijdens de mega-verbouwing van onze Jungle-woning. Een kijkje in mijn huis. Je ziet op de foto’s:

Een kijkje in mijn huis

De keuken, daar ben ik vaak en graag te vinden. Ik houd van dingetjes uitproberen, zoals met al die zaadjes & nootjes. Zeker nu ik 3 dagen werk heb ik daar lekker de tijd voor.

Wij hebben een asociaal grote hoekbank en daar kun je zo lekker in hangen. In alle drie de hoeken zit ik graag, in de winter onder een dekentje en in de zomer onder de ventilator boven mijn kop.

Ook in het bad (een hoekbad, cheap via Marktplaats kunnen krijgen) ben ik vaak te vinden. Heerlijk relaxen en mommytime. De kleine speelt ook graag in het bad. De bubbels doe ik nooit aan want dat systeem wordt zo snel vies enzo (wellicht daarom zo goedkoop? Oops).

En tot slot een heuse jungle slaapkamer. Wij hebben op de hele wand achter ons hoofdeinde van het bed fotobehang van, jawel, een jungle 🙂 Leuk hè, dat foto behang.

mamasjungle_hometour

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

5 Comments

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.