Een paar kilometertjes voor de grens is het zo ver. Ik zoek de functie, het knopje op mijn smartphone. Wanneer ik de laatste keer dat knopje heb gebruikt kan ik mij niet meer herinneren. Waarschijnlijk tijdens onze laatste vakantie in het buitenland, dat was ergens twee jaar geleden. Klik. Af-wifi-kicken.

Af-wifi-kicken dus

Internetloos. Dat is als een klusser zonder gereedschap, handen én beschermkleding voor een allday-blogster. Maar dat betekent wel: onze vakantie is begonnen!

Frankrijk met ons gezin & opa en oma

Twee weken Frankrijk. Vervoer: de auto. Accommodatie: een mobile-home. Het gezelschap: ons gezinnetje én het qualitytime ondersteunende duo opa en oma. Beide gezinnen in een huisje-net-ver-genoeg-maar-toch-lekker-dichtbij.

Tijdens het lezen van dit vakantie kriebelende begin, ben ik in feite alweer op eigen, vaste bodem. Tijd om aan mijn blog te gaan kriebelen dus, want voor de komende twee weken staat Mama’s Jungle in het teken van de vakantie, en komt er elke dag een (extra) vakantiegerelateerde artikel online.

Lees in deze reeks in hoeverre ik mij aan mijn eco&bio principes kon houden op vakantie, over mijn hersenspinsels, wasbare luiers op de camping, hoe-dan met een kleintje, gezelligheid, voedsels en natuurlijk een beknopte vakantiereview van het verblijf.

Lees verder: “Gezonde hapjes voor onderweg op vakantie: what’s in my box”

Een zonnige groet,
Jungle-on-the-go

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

2 Comments

  1. mamawatdoejenou.nl Reply

    Geniet van je vakantie. Ik merk ook altijd gelijk hoe verslaafd je bent aan internet. Goed dat je even gaat afkicken 🙂
    …mamawatdoejenou.nl schreef als laatst…Papa beantwoordt: de Papa TagMy Profile

  2. Aaaaah wifi… Hoe lekker ook om echt vakantie te hebben, ik werd heel onrustig zonder internet hahaha! Welkom thuis!
    …Jessica schreef als laatst…Review: Room26My Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.