Aan mijn moeders kant zit ’t (sorry, mam). Dat kleine deukje in die genen; steil, vlassig, piekig en dun haar. Blijkbaar is het dominant, want mijn ukken hebben ’t ook. Hopelijk trekt het nog bij, want het alternatief was dus een volle bos met krul geweest. Gelukkig wordt de schamele haardos gecompenseerd met een goed stel hersens 😉 Anyways, ik zit dus wat te klooien met m’n haarcoupe. Want wat zijn nou leuke kapsels bij dun haar? Ik probeer er een paar uit!

Lees ook: “Overbeharing na je zwangerschap, wat kun je doen?”

Ik en mijn dunne haar..

Ik zit dus altijd te dubben wat te doen met mijn haar. Die meeste knutsel-de-frutseldingen zijn helaas niet voor mij weggelegd. Of lukken mij niet. Ik vind ook niet alle haar elastiekjes fijn. Het liefst gebruik ik zo’n dikke “donut” elastiek (van Zenner bij Kruidvat). Dan lijkt mijn haar nog wat, als ik het in een paardenstaart draag 😉

En welke leuke kapsels bij dun haar draag ik meestal? Het zijn de visgraatvlecht, invlecht en de donutknot! Maar ik zie nog meer leuks.

Leuke kapsels bij dun haar
Day Zero Project doel 27: Verzin 3 kapsels bij jezelf

Meer leuke kapsels bij dun haar

Voor haar-inspiratie is Pinterest mijn vriend. Zalig om naar die vlecht tutorials te kijken. Maar weet je wat er gebeurt als ik twee vlechten maak? Dan zijn het twee héle dunne sprietjes 😉 Gelukkig kan ik met een rommelig knotje wél alle kanten op 🙂

Mijn volgende poging wordt dus die vlecht omhoog, met dat knotje! Lijkt me leuk. Hoe draag jij je haar meestal?

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (5) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

4 Comments

  1. mamawatdoejenou.nl Reply

    Ik ben zo blij dat ik een zoon heb, want ik ben een ramp in haar knutsels. Ik word altijd jaloers als ik die Pinterest-kapsels voorbij zie komen. Dat lukt mij namelijk ook niet. Zelfs zo’n visgraat niet. Dus bij deze heb je er een bewonderaar bij!
    …mamawatdoejenou.nl schreef als laatst…Ben ik veranderd?My Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.