Lees jij mijn blog regelmatig, juist sinds kort of kom je hier nu toevallig voor het eerst even buurten? I need you. In de eerste plaats schrijf ik mijn artikelen omdat ik veel ontdek op het gebied van duurzaamheid, gezondheid & mama, ik dit nuttig vind om vast te leggen en al die leuke dingen graag wil delen. Maar ik merk zelf bij het lezen van andere blogs dat ik de layout, stijl en functies daarop ook belangrijk vind. En ik vind dat dat bij Mama’s Jungle beter kan! Dus zoek ik jouw mening :-). Wat vind jij van Mama’s Jungle?

Vandaar deze vraag naar feedback, je mag alles zeggen en op elke manier. Je kan mij ermee helpen en ik zorg dat het voor jou nóg leuker wordt om hier te lezen. Beantwoord de onderstaande vragen, of een deel daarvan in de comments en ik ben je echt ontzettend dankbaar voor jouw tijd en bijdrage!!

Wat vind jij van Mama’s Jungle?

Algemeen

Waaraan herken je Mama’s Jungle?
Waarin onderscheid Mama’s Jungle zich voor jou van andere blogs?
Als je op de Home pagina van Mama’s Jungle bent, wat voor gevoel heb je daar dan bij?
Wat kan er qua layout mooier?

Artikelen

In hoeverre nodigt Mama’s Jungle jou uit om een reactie onder een artikel te plaatsen?
Wat kan er beter aan de afbeeldingen bovenaan de artikelen en in de artikelen?
Welke onderwerpen spreken jou heel erg aan en welke iets minder?
Wat vind jij van de inhoudelijke taal/stijl van de artikelen?

Aanvullend

Wat vind jij ervan dat Mama’s Jungle geen Twitter, Facebook, Pinterest of andere social media heeft?
Wat is jouw gouden tip voor een duurzame mamablogger zoals ik?

tips

Let me know, your the best! 

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

10 Comments

 1. Nog even een reactie voor je achter laten:
  Je komt op mij over als iemand die oprecht op zoek is naar een duurzamer, ecofriendlier leven. Uit een nieuwsgierigheid. Dat maakt een bezoekje aan jouw blog heel prettig. Ik denk dat ik al vanaf het begin hier lees.
  De naam van je blog vind ik erg leuk, de achtergrond past er wel bij, maar oogt wat zoet. Komt volgens mij vooral door de blauwe kleur. Dat groen past er wel goed bij. Die duurzame wereld en de wereld van moeders is tenslotte een jungle.
  Je teksten zijn ook wat springerig, net als een aap. Ik mag het wel, ook al schrijf ik zelf veel bedachtzamer. Maar dat nodigt juist wel uit voor mij om hier te lezen.
  Reacties? Als lezer zoek ik soms gewoon wat informatie of afleiding, ik hou er zelf niet van wanneer een log standaard eindigt met een vraag aan de lezer. Pfff….moet ik er nou ook nog een mening over vormen, denk ik dan 🙂 Ik kwam gewoon langs om even te lezen….

  Het srollen is wel onrustig, de achtergrond blijft staan en de tekst en de foto’s rollen er overheen. Dan vallen er dingen buiten beeld.

  Ik hou niet zo van die schreeuwerige koppen als who the fuck is eco? Ik begrijp daarvan de woordgrap niet…

  Verder: keep up the good work!
  …Anita schreef als laatst…Een kastje per dag: snoeienMy Profile

  • Lori Reply

   Sorry voor mijn late reactie (gedoe op ‘t blog) maar heel erg bedankt. Ik heb je feedback erin meegenomen ook zoals je zal zien 😉
   En over de woordgrap, tja ik wil inderdaad niet schelderig overgekomen. Het is meer dat ik persoonlijk echt nooit op die manier bezig ben geweest en echt alles voor mij nieuw is. En ik dus letterlijk continu what-the-fuck momentjes heb 🙂

 2. Ik bezoek je website al vanaf het begin en heb denk ik alle blogs wel zo’n beetje gelezen. Ik volg maar een handjevol bloggers maar blijf hier toch steeds terug komen.
  Ik vind het erg prettig dat het bovenaan en aan de zijkanten niet vol staat met reclame of dat er advertentie links verpakt staan in je tekst. Dat leest rustig. De layout is rustig, voor mij geen probleem dus maar wellicht dat het minder ‘pakt’ voor een ander.

  Het nodigt denk ik niet heel erg uit om onder je blogs te reageren omdat ze vooral een informatief karakter hebben. Het oogt niet of je nog met vragen zit maar vooral dat je het zelf al tot de bodem toe hebt uitgezocht en het dan samenvat in een blog.

  Vind ik ook een voordeel want dan hoef ik dat niet meer te doen.

  Wellicht dat soms iets ook gigantisch tegenvalt? Dat zou ik dan wel ook willen lezen 🙂
  Ik bewandel zo’n beetje dezelfde ecoreis maar vind het soms echt ronduit lastig.
  Anderzijds kan ik over hernieuwde ontdekkingen, hoe lastig ze ook lijken, wel enorm in jubelstemming zijn. Dus waar je verwacht dat het niet alleen maar zo makkelijk zal zijn, is het dat soms ook gewoon wel (wasbare luiers, zelf je schoonmaakmiddelen, waspoeder ed maken).

  Dat je geen overige social media hebt is me nooit opgevallen omdat ik die zelf ook niet heb, wel iets wat denk ik niet veel voor komt onder de bloggers.

  Ik denk dat je blog wel iets persoonlijker kan (maar dat is iets wat je natuurlijk zelf moet willen!!), af en toe een update (bijv. kom je uit met 33 kledingstukken, huilt je dochter ‘snachts nog steeds). Ik noem maar wat. En foto’s zullen je blog wellicht ook persoonlijker kunnen maken, maar dat is natuurlijk ook iets waar je jezelf maar prettig bij moet voelen.

  Nou hopelijk heb je er iets aan!

  • Lori Reply

   Hoi Paula, bedankt voor je uitgebreide en zeker nuttige reactie. Leuk dat je mij al zo lang volgt!

   Daar heb je een punt, het is zeker niet altijd gemakkelijk en ik denk dat daar ook een uitdaging in zit om ook over de tegenvallers of lastige kanten te schrijven, want die zijn er inderdaad ook voor mij. Wellicht heb ik dat ombewust nog niet gedaan omdat ik niet negatief of zeurderig wil over komen of schrijven. Ik denk wel dat het desondanks leuk of eerder interessant is want het is wel de realiteit. Ik neem dit zeker mee!

   En persoonlijker ook dat is een goede tip. Informatief is in die zin makkelijker omdat je mischien minder snel negatieve reacties krijgt of je aangevallen voelt op persoonlijk vlak. Maar ook deze is zeker nuttig, nogmaals bedankt.

   Ps. Update best 33 komt eind maart zeker en over het huilen zal ik ook nog eens schrijven.

   Liefs

  • Lori Reply

   Thanks enne dat vind ik stiekem namelijk ook 😉

 3. Waaraan herken je Mama’s Jungle?

  Aan de layout en de schrijfstijl, ik moet altijd een beetje lachen als je uitdrukkingen gebruikt als “mijn lifestyle”. Zo zou ik nooit over mezelf praten / schrijven. Ik zeg dan gewoon “hoe ik leef” of zo…

  Waarin onderscheid Mama’s Jungle zich voor jou van andere blogs?

  Ik volg veel ecoblogs en bezuinigblogs. Veel thuisblijfmama’s ook. Jij valt op omdat het wat uhmmm zoeter overkomt vergeleken met veel andere bloggers, die wat meer recht voor zijn raap en ongepolijster lijken te zijn.

  Als je op de Home pagina van Mama’s Jungle bent, wat voor gevoel heb je daar dan bij?
  Wat kan er qua layout mooier?

  Ik vind dat niet belangrijk.

  Artikelen

  In hoeverre nodigt Mama’s Jungle jou uit om een reactie onder een artikel te plaatsen?

  Niet erg eerlijk gezegd. Maar dat is vooral omdat jouw manier van schrijven en de wijze waarop je je leven inricht toch wel ver afstaat van de mijne. Daarom lees ik het ook overigens: omdat ik het belangrijk vind om te blijven zien dat sommige mensen gewoon andere keuzes maken en anders in het leven staan, terwijl ze op andere punten weer heel veel hetzelfde lijken te zijn. Je schrijft over dezelfde onderwerpen als ik (duurzaamheid, moeder zijn en gezondheid) maar toch heel erg anders. Ik noem bijvoorbeeld mezelf een moeder, geen mama. Nuanceverschil misschien, maar daardoor leest het heel anders.

  Wat kan er beter aan de afbeeldingen bovenaan de artikelen en in de artikelen?

  Geen idee.

  Welke onderwerpen spreken jou heel erg aan en welke iets minder?

  Onderwerpen die me aanspreken is struggle: hoe moeilijk het soms is om gewoontes te veranderen en hoe lastig sommige keuzes zijn.

  Wat vind jij van de inhoudelijke taal/stijl van de artikelen?

  Tja ik houd dus persoonlijk meer van mensen die een schrijfstijl hebben en een sfeer oproepen waarbij ik denk: hee zij laat ook af en toe een boer, stinkt soms en is soms onredelijk. Dat mis ik af en toe wel bij jou.

  • ik houd overigens ook wel van humor en zelfrelativering 😉

  • Lori Reply

   Bedankt voor jouw ongezouten mening 🙂 🙂 en lief dat je hiervoor even de tijd hebt genomen.

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.