Het mooie van vakantie is dat je bij thuiskomst je bezittingen weer totally waardeert. Altijd een fijne levensles na zo’n fijne periode.

Wat is het toch heerlijk om weer op je eigen wc te poepen, dan je gratis en snelle wifi aan te zetten om je Whatsapp en Facebook te checken. Om vervolgens te constateren dat je niks hebt gemist en je in je blote kont door het huis gaat rennen. Gewoon omdat het kan.

Dat je je vriendinnen opbelt en snel even langs fietst om de laatste nieuwtjes en liflafjes te bespreken. Je je zure buren onderweg vriendelijk gedag zegt, omdat je dat gewoon altijd doet. Je oopsie even snel terug racet omdat je vergeten bent de hond uit te laten. Tja, die was niet mee op vakantie – sorry kind.

Je je saaie, vertrouwde ritme oppakt, op tijd opstaat om naar je werk te gaan en je precies weet welke boodschappen je meeneemt uit de supermarkt. En dat je dit eigenlijk heerlijk simpel en vertrouwd vindt.

Je met je eigen koffie, achter je eigen pc, weer heerlijk blogjes kunt typen (een kijkje in mijn blogplekje)………!

20140825_094656

Welcome home, baby.

Vonden jullie deze vakantie serie leuk? Zijn er misschien nog verzoekjes over onderwerpen & artikelen?

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

1 Comment

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.