Oei, da’s best erg als dat uit je strot komt, haha. Maar dat zei ik dus tegen mijn lieve ventje. Ik had veel werk gestopt in mijn vakantieserie, toen eventjes pauze. Net terug van vakantie en lekker druk IRL (In Real Life, want die heb ik ook nog). Maar de vakantieserie is voorbij, en er komt wel een nieuwe, leuke serie aan (de week van de opvoeding, met als thema “Ik Tel Tot Tien..” in samenwerking met Mamaliefde – jaja.. meer volgt nog) maar ik-wil-elke-dag-wat-schrijven! En toen zat ik inspiratieloos achter mijn pc en katte ik mijn schatje af. Aahhh sorry darling. Iets met hoge eisen… whoops.

Ook leuk: “Allerlei leestips en leuke blogs over groene mama’s”

Geen blog inspiratie als groene moeder blogger

Maar goed, weetje, en dat mag best ook wel even gezegd worden, ik ben zo blij dat ik deze blog ben begonnen! Het is echt mijn eigen plekje. Met een eigen, individueel karakter. Steeds meer lezers vinden hun weg naar Mama’s Jungle, een blog over mijn persoonlijke leven, het moederschap en dat alles met een licht alternatief en groengekleurd tintje. En ik heb zoveel mensen (virtueel gezien dan) ontmoet, en ik lees zulke leuke andere blogs. Het is naast een superleuke hobby ook echt een toevoeging voor mijn leven. Gewoon. Zo. Leuk!

Afijn, toen rolde er dus hoppa een schrijfseltje uit, rende Mama Jungle naar Papa Jungle buiten en gaf hem een dikke kus… *mwaahh* en een *welfie*… “Schat, mag deze op mijn blog?” “ja hoor, schatje”

Zo leuk, getrouwd zijn 🙂

mamasjungle

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

3 Comments

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.