Haai lieve allemaal. Vandaag ben ik jarig, 29 jaartjes jong. Mijn laatste jaar als twintiger is aangebroken! Raar hoor. Ik voel me soms nog hartstikke 18. Maar soms voel ik me ook 50, na zo’n nacht. Je weet wel. Iets met baby’s, snotneuzen en borstvoeding! Maar ik ben dus jaaaarig. En gek op feestjes 🙂 Tijd voor een nieuwe linkparty dus! Ik verzamel de leukste blogs en artikelen voor je verjaardag inspiratie.

Wat ga ik doen voor mijn verjaardag?

Van het weekend vier ik mijn verjaardag lekker groot, als vanouds. Alle vrienden met en zonder kinderen komen langs voor een bbq in de tuin. Kinderen lekker spelen en wij lekker genieten. Hopelijk is het mooi weer. Mijn lieve ouders nemen daarna onze kids mee, zodat wij echt een feestje kunnen bouwen! Zonder half oor beneden aan de trap. Ik zal alleen 1 of 2 keer moeten kolven. Maar soit.

Lekkere & gezonde feest recepten

Deze baktips kreeg ik van lieve medebloggers voor mijn neus geschoven. Jummmm… Bijvoorbeeld iets van deze 5 gezonde baksels! Of deze Griekse yoghurt cake of appel-havermout taart. Of een blauwe bessen cake, bananenbrood of wortelcake… lastig!!! Enneehh.. en het is deze cheese cake geworden 🙂

ps. de header is te mooi, kón ik die maar zelf maken 😉 maar de eer gaat naar Pixabay!

jarig

9x verjaardagsartikelen op Mama’s Jungle

Dan nu alle leuke verjaardag leestips op een rijtje.

5x verjaardag shoptips

Linkparty: verjaardag inspiratie leestips


Andere toffe linkparty’s

Meer leesinspiratie per onderwerp:

Zelf een verjaardagsblog delen?

Aanvullingen zijn altijd welkom in de comments hieronder! Enne, veel leesplezier. Iedereen een fijne dag !

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (5) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

7 Comments

    • Thanks lieverd! Ja de taart heeft Pixabay voor me gemaakt hoor 😉 ik zal het er nog effe bij zetten. Leuk blog!

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.