Kennen jullie Hello Fresh? Een concept waarbij je een gezond voedselpakket – met recepten boekje –  ontvangt voor een aantal dagen avondeten? Allemaal heel leuk en aardig. En positief. Maarehh….

Ook lezen: “Past de Hello Fresh Box in mijn biologische lifestyle?

Hello Fresh, een goed concept?

Zeker hoor, begrijp mij niet verkeerd. Handig ook. Een week geen boodschappen. Gemakkelijk. Een keer niet nadenken over wat je nu weer moet kopen. Gezond ook? Ja, gevarieerd en – ik noem het maar – half biologisch.

Hello Fresh box

Knetter gek word ik alleen van..

 • ..dat hinderlijke abonnement! Je moet een abonnement. En kunt alleen maar voor 8 weken pauzeren. En Miss Jungle komt daar altijd achter na het lezen van het mailtje “uw Hello Fresh box wordt aanstaande maandag om 21.45 uur bezorgd”
 • ..die mega grote doos, die je wel opgevouwen weg kunt zetten en terug kan geven aan de bezorger .. als je dit niet vergeet!
 • ..Het net-niet biologische. Ik wil geen scharreleieren. Ik wil BIO eieren!

Opzeggen?!

Nu per direct mijn abonnement opzeggen? Neuh. Dat nou ook weer niet. Mij hoor je deze week niet klagen als ik 5 dagen lang niet hoef na te denken over het avondeten én het resultaat in een half uurtje op tafel tover 🙂 Alleen kon ik maar voor een langere tijd pauzeren. Ik wil gewoon zelf bepalen wanneer ik iets bestel.

Ook lezen: “HealthyMade: Gezonde kant-en-klaar maaltijden voor drukke mommy’s

Ben jij ook geketend aan het Hello Fresh abonnement?

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

13 Reacties

  • Ja, snap ik wel. Ik denk dat ik het misschien toch echt op ga zeggen en voor iets anders ga kijken.

 1. Ik heb er ook over nagedacht om deze een keer te proberen. Soms doen ze alsof ze hele leuke aanbiedingen hebben. Vervolgens aan de telefoon gehangen. Krijg je de eerste keer heel veel korting, maar je moet ook een tweede keer afnemen voor de volle prijs. Vind het dan niet meer zo heel voordelig. Ook omdat ik van anderen heb gehoord is dat dat opzeggen zo lastig is. Dus blijf ik maar gewoon bij de ah bestellen. Tip: hier in de omgeving heb je nu ook rechtstreekx en kistje vol smaak (wordt met de bakfiets bij je thuisgebracht) misschien is dat wat?
  …Linda schreef als laatst…Recept: Homemade pizza met ricotta en verse spinazieMy Profile

  • Oh cool! Heb je misschien een naam daarvan? Aangezien we toch bij elkaar in de buurt wonen 🙂

 2. Ik ken het concept niet zo goed, maar ik zou me er in ieder geval ook aan storen dat het geen bio eieren bevat… Het lijkt me wel zalig om een tijdje niet naar de winkel te moeten, want da’s ook niet echt mijn hobby 😉

 3. Ik heb een keer gekeken naar al die verschillende boxen(https://styleinmini.wordpress.com/2015/05/06/omg-what-are-we-going-to-eat-crisis-about-foodboxes/) en vond Marleyspoon ook wel aardig. Ik vind ze ook niet heel goedkoop (van de andere kant: als Ik kom zie wat ik in de supermarkt uitgeef….). Bij Hellofresh vind ik het vervelend dat je geen etenswaren kunt uitsluiten. Ik eet bijv. geen varkensvlees en zit nu met zwangerschapsdiabetes dus geen suiker. Maar het lijkt me wel gemakkelijk!
  …Floor schreef als laatst…MINI IN MINT: 4 cute outfitsMy Profile

 4. Het is mij effe te prijzig en bovendien heb ik twee moeilijke eters in huis. Ik denk dat de helft hier zou blijven staan! Inderdaad erg stom dat je aan een abonnement vast zit.
  …Priscilla schreef als laatst…Zomervakantie!My Profile

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.