Waar ik al mijn groene producten, eco nieuwigheden en duurzame dingetjes haal? Dat vertel ik je in dit artikel. Ik zet mijn favoriete groene webshops voor je op een rijtje. En ja, als een kind in een snoepwinkel hoor. Duidelijk!

Eco shop op Mama’s Jungle

In de eco shop op Mama’s Jungle vind je allerlei producten die passen bij een groene lifestyle. Bekijk veilige en duurzame producten voor je eco baby. Het leukste speelgoed voor eco kids en allerlei fijne items tijdens je zwangerschap en voor in je leven als mommy. Denk ook aan tips voor biologische en gezond eten. Verder wil ik je als huidtherapeut graag op weg helpen met de beste ecologische beauty & huidproducten. Laat je inspireren door een duurzaam huis & tuin of zoek tussen de originele kraamcadeaus en eco gifts. Tot slot vind je ook de leukste kinderboeken en boekentips voor mama voor heerlijke quality time.

Eco shop Mama's Jungle

5x superleuke groene webshops

1. Greenjump

Op Greenjump vind je genoeg! Van wasbare luiers tot bpa-vrij kinderspeelgoed. Mijn nieuwste aanwinsten: een recyclebare speelboot-gieter voor de kleine en een bamboe servies als origineel en nuttig kraamcadeau.

Ook leuk: “Tips & info voor mode shoppen in het groen*

2. Groene Vrouw

De Groene Vrouw maakt haar eigen gezonde cosmetica. Voor jou. Just love it! Je kunt hier ook terecht voor wasbaar maandverband en superfijne menstruatie cups. Mijn laatste aankoop? De allerbeste babybillen zalf. Twee vingers in de lucht. Hier heb ik ook goede probiotica gekocht, die ik na een onontkoombare antibiotica kuur heb geslikt.

3. Aromalifestyle

De net vernieuwde Aromalifestyle geeft je alle informatie en producten om je eigen schoonmaakmiddelen te maken. Van zouten, zuren en klei tot heerlijke (etherische) oliën om lekker te heksen en DIY-en. Ik kocht als laatst tea tree oil voor in mijn wasmiddel en citroenzuur om te bruisen.

4. Big Green Smile

Leuk hè, die naam. Op Big Green Smile vind je allerlei biologische en duurzame schoonmaakmiddelen. Voor als je geen zin hebt in schoonmaak DIY’s of jouw poging vaatwasblokjes ook hard mislukt. Ze hebben ook allerlei baby stuff.

Lees ook: “Betaalbare en eco kinderkleding voor jongens 0-2 jr (organic outfit inspiratie)*

5. Kudzu.be

Op nummer vijf staat voor mij ook een nieuwe. De webshop Kudzu, uit ons vriendelijke buurland heeft ook weer zo veel leuks. Van eco wasballen tot leuke broodtrommels met vakjes. Wat ik daar wil hebben-hebben-hebben? Het feed-a-frog kinderspeelgoed (omdat mama ‘m zo leuk vind, haha).

Kennen jullie deze groene webshops? Heb ik nog een groene tint gemist? En wat was jouw laatste groene aankoop? 

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

4 Reacties

  1. Bedankt voor de tips. Die kan ik zeker gebruiken. Een tijd terug wilde ik bij een apotheek citroenzuur halen, maar zij hadden het niet meer. Dat kun je alleen nog halen bij een zgn. ‘bereidende apotheek’. En het aantal apotheken dat nog zelf zalfjes en poeders bereidt is niet zo groot meer.
    …Anita schreef als laatst…Naar LeidenMy Profile

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.