Het is weer tijd voor mijn maandelijkse feestje. Maar dan de leuke, want gelukkig ben ik met die borstvoeding nog niet ongesteld. Jeeuj! Maar daar gaat het eigenlijk helemaal niet over. Ik heb weer de leukste artikelen verzamelend, dit keer in het kader van groene artikelen en mama artikelen.

10x interessante groene moeder artikelen op Mama’s Jungle

5x groene moeder shoptips

Mijn favorieten van de vorige linkparty

Voordat we starten wil ik graag eerst mijn favoriete artikelen met je delen uit de vorige Linkparty vol DIY ideeën.

1. Smurfensnot, dat ken ik wel! En nu ik moeder ben ga ik deze DIY zeker maken voor mijn kids. Als ze wat ouder zijn. En in de tuin ofzo. Thanks Judith & Linda.

2. Kleine kinderkarretjes pimpen. Toevallig hebben wij een heel wagenpark van die mini voertuigjes in de tuin. Allemaal tweedehands en gaar van de schroothoop geloof ik. Maar des te leuker om te pimpen zoals Mirjam deed in deze DIY.

3. Mariska laat zien hoe gemakkelijk het eigenlijk is om zelf rozenwater te maken. Van je Valentijnsbloemen bijvoorbeeld. Superleuk.

4. Als impulsief en bezig gezin verveel je je niet snel. Maar de verveelpot van Merel, bracht me wel op het idee om een leuke dingen pot te maken. Gewoon lekker verrassend. Misschien maak ik er ook wel 1 voor in de slaapkamer a la Goedele 😉

Linkparty Groene Mama; leestips bloggers


Andere toffe linkparty’s

Meer leesinspiratie per onderwerp:

Zelf een Groene Moeder blog delen?

Aanvullingen zijn altijd welkom in de comments hieronder! Enne, veel leesplezier.

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (5) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

8 Comments

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.