Ik ben reclame moe

De regelmatig terugkerende lezer zal weinig reclame bespeuren, in de la Jungle. Dat is niet zo zeer een statement (een beetje) maar het klopt wel dat ik een beetje reclame-moe ben. Leuke uitnodigingsmailtjes en leuke reclame-aanbiedingen krijgen een even leuke afwijzing. Je leest het vast in een sarcastische toon, dat is niet de bedoeling. Wie weet komt er ooit meer reclame op mijn blogpad. Maar voor nu even niet.

Alhoewel, er is één drammertje

Een klein reclame drammertje dan wel. Die wil door spammen meer groeien. Groter worden. Wellicht dikker? Langer? Harder..? Afijn. Beste meneer V!agra, de aanhouder wint zeggen ze wel eens. Zal dat jouw boodschap zijn of mijn druk op de knop ‘spam’? In de juiste doelgroep zit je nou ook niet echt. De eco-typjes zijn over het algemeen niet zo van de pilletjes en in een vroeg, zeer vroeg stadium is al bepaald dat mama’s geen dingetje tussen de benen dragen. En mocht je in de veronderstelling zijn dat er rondom die mama’s dingetjes zijn die niet werken.. helaas, dan waren de mama’s ook geen mama’s geweest. So, get off!

Lieve moeders, ik snap dat viagra niks is voor jou. Misschien vind je mijn artikel over groene seksspeeltjes 18+ een stuk interessanter 😉

slang

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

3 Comments

  1. Haha! Leuk geschreven!

    Ongelofelijk irritant is dat, dat gespam:) ik vraag me dan ook echt af of ze daar überhaupt baat bij hebben… Maar ja. Schijnbaar zijn er toch mensen die er op in gaan. Anders zouden ze het vast niet meer doen…
    …Miranda schreef als laatst…10 dingen waar ik me aan irriteerMy Profile

  2. Oh echt waar?! Hahaha

    En groot gelijk. Reclame leidt af. Sommige sites hebben echt to much banners ed. Ik haak dan af. Het irriteert. Een beetje mag het is leuk als je er iets aan verdient. Maar soms past de reclame ook niet bij een site. Dat vind ik jammer.
    …Petra schreef als laatst…Spam je blogMy Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.