Ken je dat? Helemaal opgaan in een Instagramaccount? Dat heb ik bij het gepassioneerde en gedreven “Groen van Jeroen”. Ik popel al een tijdje om jullie alles te vertellen over zijn (non-profit) werk in de moestuin. Jeroen heeft een bijzondere drive om kinderen weer te leren omgaan met de natuur. Daarnaast kun je bij hem terecht voor gmo-vrije groenten en zaden. Misbruik hem naar hartenlust als je moestuingoeroe, want hij weet daar echt alles over. Kortom, lees maar gauw verder!

Ook leuk: “Moestuintjes laten groeien, lukt wél”

Gmo-vrije groenten en zaden kopen

Wie o wie is deze groene duizendpoot?

Jeroen is echt zo’n vreselijk groene duizendpoot, dat je je afvraagt of hij er nog een leven naast heeft 😉 Hij werkt volop in zijn kas. Plannen, planten, zaaien en oogsten. Hij doet het en hij doet het goed. Zonder giftige pesticiden en genetisch gemanipuleerde zaden. Een man van de natuur, inclusief rastakapsel. Ik bedoel, hoe leuk is dat! Hij is as we speak druk bezig met een verhuizing naar een grotere kas om nog meer van zijn dromen waar te maken.

Kijk tip: “Het YouTube kanaal van Het Groen van Jeroen”

hetgroenvanjeroen

Gmo-vrije groenten en zaden “direct van de boer”

Verder geniet hij van de opbrengst, niet alleen zelf. Hij deelt met jou en mij. Je kunt daarom ook in zijn webshop heerlijke, biologische groenten en fruit kopen (al mag hij zijn producten zo niet officieel noemen, dus zeg ik alvast: beter-dan-bio!). Voor een normale prijs.

Doe jij het liever zelf in je moestuin?

Helemaal leuk! Voor je zorgvuldige en gmo-vrije zaden ben je bij Jeroen namelijk echt aan het juiste adres. Ik beloof je: ook weer goed geprijsd, snel in huis en leuk verpakt. Zo iemand steun ik zo veel liever dan de grote tuinketens waarvan de inkomsten gaan naar directeuren en marketing. Jeroen stopt het terug in de grond.

Kinderen – en wij – zijn de toekomst

Met veel plezier geeft Jeroen moestuinles aan kinderen. Zij zijn de toekomst en daar investeert hij graag in. Deze drive is ontstaan als tegenhanger van alle genetisch gemanipuleerde zaden en patenten op zaden. De natuur is van iedereen! Maar ook jou kan hij veel leren. Ik ben in ieder geval veel wijzer over moestuinieren geworden en word met het seizoen steeds enthousiaster.

Spelen in de natuur met kids is te leuk: “Dollen met wormen (DIY wormenbak)” en “Speuren in slootjes”

100% volgwaardig voor de earthlover

Volg HGVJ voor handige tips en to-do’s. En zijn Instagram voor de mooiste foto’s en leuke weetjes. Of bestel gmo-vrije groenten en zaden in zijn winkeltje. Zo. Nu ben jij een interessante groene tip verder en zit iemands kont vol met veren, haha. Ik hoop oprecht dat als je zaden zoekt, je eerst even bij hem neust. 100% de moeite waard.

Ken jij nog inspirerende groene personen, waarbij ik zeker een kijkje moet nemen? Vertel het me, want ik deel ze graag met jullie.

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

8 Reacties

    • Haai Tamara, bedankt voor je reactie 🙂 Hij heeft zeker nog zaden! Je mag hem hiervoor altijd een mailtje of berichtje sturen! Groetjes Lori

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.