Het voelt alweer zo lang geleden. Tijdens het uitzoeken van de zwangerschapsfoto’s kwam ik deze tegen! Mijn moeder en ik zijn freubelaars. Zij deed het gips en ik deed later de versieringen. Kijk mee naar mijn buikje (3 weken voor de bevalling) en het gipsen. Hebben jullie ook zo’n soort souvenir van je zwangere buikje?

Ook leuk: “Super creatief na je zwangerschap: maak een baby magazine foto album!”

Mijn gipsbuik zwangerschap

Als eerst koop je een gipspakket voor je buik. Dit moet natuurlijk echt tijdens je zwangerschap gedaan worden. Daarna kun je losgaan met creatieve knutsel- en fröbel versieringen bij Pipoos, Hema of Bol. Of je gaat met een leeg tasje langs je moeder en met een gevuld tas terug 😉 Thanks mom. Het kleuren, verven, friemelen en versieren met kraaltjes kun je lekker doen in je verlof. Of ooit, wanneer je er zin in hebt.

gipsbuik zwangerschap

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

11 Comments

  • Lori Reply

   Hoi Fleur, ja de buik van babyboy ga ik ook versieren. Ik wacht nog even op wat inspiratie voor iets leuks 😉

  • Lori Reply

   Dankjewel. Merel, daar kun je ook een hele gave collage van maken! Dat had ik bijv. weer niet gedaan (maar achteraf wel gewild).

 1. Wat een mooie gipsbuik is het geworden! Ik had graag ook een gipsbuik gehad van mijn hoogzwangere buik, maar dat is niet gelukt. Als we nog eens zwanger worden ga ik dat zeker hoe dan ook doen, want dit kun je ook doen als je in een ziekenhuisbed ligt. Ik ga er voor!
  …Arcadia schreef als laatst…LuierdramaMy Profile

 2. Wat mooi zeg! Leuk dat j m ook zo mooi versierd hebt. Helaas heb ik niet zo’n mooi aandenken aan de zwangerschap van Ayden. Het stond wel op de planning, maar meneer besloot al met 28w te komen, dus is het er nooit van gekomen. Nu ik zwanger ben van baby2.0 hoop ik het wel te kunnen doen 😉
  …Roos schreef als laatst…Vele gezichtenMy Profile

 3. Och wat geweldig dat eindresultaat, heerlijk dat roze met al die poespas, daar hou ik wel van! Ik ben toen ook de buik van mijn beste vriendin gegipst, was zo leuk om te doen haha.
  …Manon schreef als laatst…Baby WishlistMy Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.