Na een drukke werkdag komen we thuis. De postbode heeft een briefje geschreven. Manlief springt een gat in de lucht, want zijn “snake print” shoes zijn er eindelijk. Ik spring een gat in de lucht want mijn online bestelde pakket gezond vlees is er eindelijk 😉

Lees ook: “Zoveel mogelijk bio boodschappen doen, mijn 7 tips”

Een nieuwe voorraad gezond vlees “Schotse Hooglanders”

Daar staat de zware doos. Een nieuwe voorraad, heerlijk gezond vlees! Bij Schotse Hooglanders bestel ik 150 euro aan lekker en gezond grasgevoerd natuurvlees voor de komende drie maanden. Vanaf €150,- bespaar je tien euro verzendkosten, vandaar. Ik bestel twee pakketten van 3 kg (Snel klaar pakket en luxe Angus pakket), antibiotica vrije kipfilet en dijfilet (beide 1 kg) en 3 kg botten van grasgevoerde runderen, omdat ik wat wil gaan experimenteren met zelf bouillon maken.

gezond vlees gezond vlees 2

Vlees van deze Schotse Hooglanders kan ik iedereen aanraden! Handig verpakt, veel keuze aan vlees en dit alles van een fijne, transparante boerderij.

Lees ook: “Mijn budget voor biologische boodschappen”

Mijn ervaring met het gezond vlees online bestellen

Eerder schreef ik al over de eerste koe die ik online bestelde en een paar weken later mijn ervaring met dit vlees. Dit is helemaal leuk en daarom zal ik de komende maanden elke keer van een ander bedrijf zo’n vleespakket bestellen.

Ken jij Schotse Hooglanders al? Of weet jij nog een goed bedrijf waar ik echt een keer een vleespakket van moet proberen?

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

5 Comments

 1. Hi,

  Wat tof dat je al die bedrijven met online vlees gaat proberen! Heb je er inmiddels al een aantal geprobeerd?

  Met mijn bedrijf lever ik vlees van blije koeien. Deze koeien hebben in alle vrijheid in natuurparken geleefd zoals de Schoorlse duinen en in de Flevopolder. E-nummer-, en antibiotica vrij met alleen maar biologische kruiden waar nodig. We houden het zo simpel mogelijk om de traditionele smaak te benadrukken.

  Smakelijke groeten,
  Bauke
  …Bauke schreef als laatst…Bereidingstips voor steakMy Profile

 2. Ik bestel mijn rundvlees bij besteleenkoe.nl en mijn varkensvlees bij besteleenvarken.nl. Beide worden door dezelfde slager verwerkt en komen bij dezelfde boer van de veluwe vandaan. Ik ben er zeer tevreden over en de prijs is denk ik vergelijkbaar met anderen in hetzelfde concept. Voor overig vlees, bijv kip of voor op de barbecue bestel ik bij okvlees.nl, hier heb ik ook hele goede ervaringen mee.
  Ik bestel al mijn biologische boodschappen bij hofwebwinkel.nl en ik weet niet in welke regio je woont maar ze hebben een ruim bezorggebied. Hier kun je al je versproducten maar ook al je voorraadkast producten en vlees kopen, ook vlees in diverse pakketvormen, groente, fruit, brood, zuivel (ook bijv rauwe melk) en je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Misschien heb je iets aan mijn tips 🙂

  Gr Paula

  • Lori Reply

   Hoi Paula, ik woon zelf in de randstad. Bedankt voor je links, ik heb ze opgeslagen voor een volgens blogje. Enne biologische boodschappen bezorgen, dát is heel interessant. 😉

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.