Een dag zoals altijd, alleen waren mijn man en ik toevallig beide vrij. Ieder deed zijn ding; de kleine meid sliep, ik zat achter mijn computertje en mijn man was bij een vriend helpen klussen. Na een flink regenbuien ‘s ochtends, brak plots de zon door. Ik kreeg ineens zo’n behoefte aan gewoon even iets leuks. Geïnspireerd door mijn 101-doelending, ja die komt binnenkort online, bel ik manlief op en trommel hem naar huis (ja sorry, zo ben ik dan, hihi).

Spontaan een leuke dag & wandeling

We gooiden de kinderwagen, maxi-cosi met kind, hond, de luiertas en onszelf de auto in. Die was ineens aardig vol. Reden naar een leuk bos en maakten een flinke wandeling. Onderweg terug dropten we onze stinkende sloothond thuis, die zichzelf al snel in coma snurkte. Tijd voor lekkere pannenkoeken!

What a lovely day!

opstap

*Gek bankje hè, ooit zo een gezien?

Leuke lente tip: “Gratis uitje? Zoek eens naar een koeiendans in de buurt!”

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

5 Comments

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.