Iedereen maakt het een keer mee, daarom wordt er zo vaak voor gewaarschuwd, stom dus eigenlijk dat het dus toch zo vaak gebeurt. Valpartijen. Van baby’s wel te verstaan. Van het bed, de bank, tafel, commode, stoel, bureau, verzin ze. Zo dus ook bij ons. Gelukkig was ze gevallen op een mammoet 😉

Vallen tijdens het verschonen

Hoe een ecologisch luiertje verschonen op de bank plots een groot avontuur werd. Want die bank, dat is toch hoog, voor zo’n kleine. Laten we zeggen de val in de hoogte van de lengte van jouw eigen lichaam.

Gevallen op een mammoet

En dan hoop je maar op een zachte landing en niet op zo’n keiharde, stenen vloer. Nou, dat geluk had ze! Want onderaan de steile afgrond lag een grote, snurkende, zwart harige maar vooral zachte mammoet. In haar beleving dan. Want in feite lag onze hond daar, credits voor het beestje! Geen ehbo setje nodig dit keer gelukkig.
Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

1 Comment

  1. Gelukkig maar; je schrikt je een ongeluk. Maar je blijft m’n heldin! Xx

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.