Het is 21.42 uur, 5 februari en ik ga zo de hond uitlaten, in bad en mijn bedje in, maar niet voordat ik mijn geluksmomentjes vandaag voor jullie opschrijf.

Geluksmomentjes vandaag na een lastige start

…pfff 5.30 uur; kleine wakker en non-stop janken. Nee, da’s niet bepaald hoe ik mijn dag goed begin. Tot ik beneden in de keuken kwam, door de luxaflex spiekte en een dik pak sneeuw zag. En één spoor voetstappen, ahh, er is zelfs al iemand eerder wakker én al buiten. In de badkamer zag ik sfeervol sneeuw op het schuine raampje liggen. Happy feelings all over…

Ook leuk: “5 wintermooie momenten om je blij te maken”

sneeuw-feb1 Geluksmomentjes vandaag

…Onderweg naar mijn werk maakte ik heel onverantwoord een fotootje van links en een fotootje van rechts. Kon het niet laten, sorry. Maar ik stond stil hoor :-)…

sneeuw-feb2

…Een heerlijke dag gehad op mijn werk, zonder huilend kind (aahhh… mag het eigenlijk niet zeggen maar: HEERLIJK). ’s Avonds speelde ik even met het hondenkind in de tuin. Ik sneeuw schoppen, zij sneeuw happen…

Lees ook: “Een beetje depri in de herfst? Vergeet die eikels, ga op zoek naar je herfst hunkeringen 🙂

sneeuw-feb3…Ik ga als gelukkig meisje slapen, wat een fijne dag. Liefs!

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

2 Reacties

  1. . . . . ik mis nog:
    Opa & oma hebben mijn lieve kindje tevreden en schoon thuisgebracht.
    Koken hoefde ook al niet: ze brachten een heerlijk bakje avondeten mee: echte Indische bami met ei en gebakken uitjes . . .

    Ik hou van jou, en ga als een gelukkig meisje slapen

    je moeder xxx

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.