Met verschillende kledingstijlen in een rol kruipen, vind ik superleuk. Mijn favo’s? De ‘Businesslady’ (hoge hakken, panty, chic) en ‘Streetgirl’ (wollen mutsje, boots, legging met print en slobbertrui). En deze is ook cool, check inspiratie voor een ‘Lady Geisha outfit’.

Ook leuk: Hoe kun je wél leuke kleding vinden bij de kringloop?

De Lady Geisha outfit; sexy woman vibe

De geisha lady is in mijn ogen een stijlvolle, beetje sexy dame met een mysterieuze onderlaag. Ze is succesvol op haar unieke en eigenwijze manier. Zelfverzekerdheid staat op nummer 1, maar je kunt haar ook verlegen maken, wanneer je haar weet te doorgronden…

Een leuke kledingvibe, nietwaar?

Dus heb ik zin in zulke sferen? Geisha is the name! 

Hieronder een paar leuke voorbeelden die ik heb gevonden bij het populaire modemerk Geisha. Zij mixen stoer en vrouwelijk, met bijzondere details en mooie prints.

Ik hou van de combinatie zwart en geel/goud en mooie prints voor die sexy-chic vibe.

geisha outfit

Ook leuk: fashion trends bij Stylicity

Jane Lushka in deze stijl

Lady geisha outfit-achtige kleding vind je ook bij Jane Lushka. Dit merk combineert chic en netjes juist met een sportief randje en perfecte pasvormen.

Heel uniek met grijstinten, bloempatronen en zwart. De stoffen zijn comfortabel en er zijn ook andere gave patronen zoals tijgerprint.

geisha outfit lane lushka

In de rol van Geisha

Ik vind zo een kledingstijl erg leuk voor naar het werk. Lekker casuel netjes, maar ook heerlijk business-chic-sexy-achtig.

Al zit ik als tekstschrijver net zo makkelijk ’s ochtends in mijn onesie mijn creatieve proces vorm te geven (sshttt..). Maar ga ik op pad, dan trek ik heus wat leuks aan hoor.

Ook lezen: Wat zijn de beste duurzame kleding keurmerken?

Is een Lady Geisha outfit ook wat voor jou? Of toch iets anders..

Afbeelding: Pixabay

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.