Ik zie mezelf niet bepaald als een modebewust persoon. Zo trek ik mijn knalrode boots graag aan bij mijn lievelings wijnrode trui en ehmm.. het staat eigenlijk nét niet. Volgens anderen dan, denk ik. (Hou eens op voor anderen denken). Maarja, na een paar keer dragen wen ik er zelf aan (en anderen ook of niet?). En wat vooral scheelt is dat ik me er zelf comfortabel en happy bij voel! Ik merk dit gelukkig de laatste tijd steeds meer bij mezelf. Met verschillende kledingstijlen in een rol kruipen, heb ik namelijk altijd al leuk gevonden. Maar in een onzekere vibe durfde ik dat nooit. Nu steeds meer, gelukkig 🙂 Mijn favo’s? De bussinesslady (hoge hakken, panty, sjiek en sexy) en street girl (wollen mutsje, boots, legging met print en slobbertrui). En zo kwam ik op het volgende.. Hoe leuk is deze lady geisha outfit?!

Ook lezen: “Outfit inspiratie bij kleding minimaliseren; weinig items, veel combi’s (33 kledingstukken per seizoen)

Met verschillende kledingstijlen in een rol kruipen

Tja, ik denk dat iedereen wel in enige mate de modetrends volgt, net als ik. Al dan niet bewust. Het komt gewoon in alle media vormen naar me toe. Het jammere is dat een unieke eigen stijl, daardoor best spannend is om aan te trekken. Een extreem voorbeeld vind ik het Hotter Then My Daughter programma.. Maar ergens; why not?! Ik kan namelijk zelf erg genieten van opvallende personen in opvallende kleding. Ik zie het als een vorm van kunst! Was ik in mijn puberteit minder beïnvloed.. dan zou ik bij de categorie alto’s horen. Love that! Nu ontpopte ik vroeger als hardcore girl, ook niet geheel normaal, maar een halfkale kop heb ik ook nooit gedurfd. Ach ja, nu ben ik 30+ en het is nooit te laat om mezelf te zijn, nietwaar? Hoogtijd om los te laten (binnen het minimalisme en duurzame.. ehh uitdaging ja!) en gewoon met verschillende kledingstijlen in een rol kruipen, als ik dat wil. En zo kwam ik de geisha outfit tegen!

Ook leuk: “Verschillende rollen als moeder” 

Geisha outfit; sexy lady vibe

De geisha lady is in mijn ogen een stijlvolle, beetje sexy dame met een mysterieuze onderlaag. Ze is succesvol op haar eigen eigenwijze manier. Zelfverzekerdheid staat op nummer 1, maar je kunt haar ook verlegen maken, wanneer je haar weet te doorgronden. Dus heb ik zin in zulke sferen? Geisha is the name! Hieronder een paar leuke voorbeelden die ik heb gevonden bij het populaire modemerk Geisha. Zij mixen stoer en vrouwelijk, met bijzondere details en mooie prints. Ik hou van de combinatie zwart en geel/goud en mooie prints voor die sexy-chic vibe.

geisha outfit

Jane Lushka in deze stijl

Lady geisha outfit-achtige kleding vind je ook bij Jane Lushka. Dit merk combineert chic en netjes juist met een sportief randje en perfecte pasvormen. Heel uniek met grijstinten, bloempatronen en zwart. De stoffen zijn comfortabel en er zijn ook andere gave patronen zoals tijgerprint.

geisha outfit lane lushka

In de rol van Geisha

Ik vind dit type kleding erg leuk voor naar je werk bijvoorbeeld. Al zit ik als tekstschrijver net zo makkelijk ’s ochtends in mijn onesie mijn creatieve proces vorm te geven (ssht..) ???? . Maar ga ik op pad, dan hou ik van wat netter en representatief. Ik zie mezelf dan graag in dit soort kleding. Lekker casuel netjes, maar ook heerlijk business-chic-sexy.

Denk jij ook na over je kledingstijl, waardoor je misschien net als ik sommige outfits niet echt durft omdat het misschien raar is? Als je echt vanuit jezelf kijkt, wat is dan jouw favoriete outfit (of rol)? En wat vind je van de lady geisha outfit? Klets gezellig met me in de reacties!

Afbeelding: Pixabay

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.