Mama’s Jungle in de media & mijn gastblogs

Op Mama’s Jungle vind je leuke gastblogs, maar ik schrijf ze ook zelf op andere toffe (blog)sites. Al mijn gastblogs en interviews heb ik daarom hier verzameld in een leuk lijstje!

Lees ook: “Samenwerken met Mama’s Jungle”

Mama’s Jungle in de media / overzicht gastblogs

2021 februari | De tofste samenwerkingen van..

Op Marstyle vertel ik over de samenwerkingen met bedrijven, die ik doe op Mama’s Jungle. Welke persinformatie en perspakketten krijg ik graag? Welke bezochte events vond ik leuk? Ook deel ik hoe ik dit heb bereikt. De tofste samenwerkingen van.. is een serie en er komen meer bloggers en influencers aan het woord. Erg leuk om te volgen dus!

2020 december | De beste blogs om te volgen in 2021

Op She-can-blog sta ik in het lijstje van beste blogs om te volgen in 2021, super bedankt hiervoor! Er staan ook nog hele leuke andere moederblogs, reisblogs, lifestyle blogs en boek- en filmblogs in. Zeker een kijkje waard!

2020 oktober | Mijn favo vakantielanden: Slovenië en Roemenië op “ElsarBlog”

ElsaRblog is een Kleurrijke Foodblog & Lifestyleblog, vol inspiratie, diy’s en stap-voor-stap recepten. In het interview vertel ik over mijn vakantielanden en favoriete plekken. En deel ik de mooiste foto’s!

Lees het interview op ElsaRBlog: Mijn ervaringen met Slovenië en Roemenië als vakantieland”

2020 juli | Over een lange camperreis met het gezin op “Wildcooky”

Reiziger Wildcooky maakt een informatieve serie over lange camperreizen met het gezin. Zij interviewt daarbij 6 gezinnen die zoiets hebben meegemaakt en bundelt de ervaringen en tips!

  1. Over de “voor- en nadelen van het reizen/wonen in een camper”
  2. Camper kopen? “Met deze tips ben je goed voorbereid!”
  3. “Paklijst camper”: Neem nooit meer teveel mee!
  4. Hoe zit het met onderwijs op reis, met een leerplichtig kind?
  5. Over seks, tijd voor jezelf en een goede sfeer in de camper

2019 augustus | Over burn out & camperreis op “Mama van Dijk”

In een interview met Mama van Dijk vertel ik openhartig over mijn leven als moeder, mijn burn out en reden hoe wij tot onze “lange camperreis met het gezin kwamen”.

mijn gastblogs

2019 september | Over het favoriete kinderspeelgoed tijdens de camperreis op “Allesoverspeelgoed”

Op Allesoverspeelgoed vertel ik over het “favoriete speelgoed van mijn kids tijdens de lange camperreis”. Er kan natuurlijk maar erg weinig mee 😉

2017 februari | Over bevallen met hypnobirthing op “Unicorns & Fairytales”

Door Unicorns & Fairytales ben ik gevraagd om meer te vertellen over “bevallen met Hypnobirthing”, een andere wijze van bevallen. Een van mijn mooiste levenservaringen 🙂

Lees ook: “Mijn badgeboorte verhaal”

bad geboorte verhaal

2016 december | Over de papa achter de mamablogger op “Tips voor Papa’s”

Op Tips voor Papa’s – jep, de blog voor papa’s – vertel ik over de vader van mijn kinderen: “De papa achter de Mama blogger”

2016 maart | over mijn favorieten op “Aukjeswereld”

Bij Aukjes wereld schrijf ik over “mijn favorieten”; van kledingmerken, uitjes met kids, spelletjes, liedjes en momenten.

BoekenBoeken

2016 januari | Over het ontstaan van mijn interesse in een groene lifestyle op “Resaarcle”

Ik was niet altijd een bewuste groene mama. En dat vertel ik op de Belgische site van een mede duurzame mama Resaarcle: “Van onwetende verbruiker tot bewuste groene mama”.

2016 januari | over borstvoeding op “Alweereennieuwemoederblog”

Op Alweer een nieuwe moederblog deel ik mijn borstvoedingsverhaal. Niet altijd makkelijk, maar toch gelukt! “Lori ging van twijfelaar naar borstvoedingsfanaat”

box aan de borstvoedingsmama / mijn gastblogs

2015 maart | Over één minuut gratis winkelen op “Meisje Eigenwijsje”

Op Meisje Eigenwijsje schrijf ik over wat ik zou kopen als ik “1 minuut gratis mocht winkelen”. Zo leer je nog eens iemand kennen 😉

2014 juli | Over mijn beroep Huidtherapeut op “Kelly Caresse”

Op Kelly Caresse vertel ik over het “werken als huidtherapeut”. Hoe verloopt mijn dag en wat is huidtherapie precies?

wat ik doe als huidtherapeut / huidtherapie

Note: sommige bloggers zijn er inmiddels weer mee gestopt. De links naar mijn gastblogs op deze sites heb ik ook hier verwijderd, want ze liepen dood. Helaass.

Wil je ook dat ik een gastblog schrijf op jouw site?

Dat kan! Ik sta open voor interviews of gastblogs. De onderwerpen zijn bespreekbaar. En wil jij JOUW verhaal delen op mijn blog Mama’s Jungle? Ook dat kan! Neem contact met mij op via mamasjungle @ hotmail.com

mijn gastblogs

“..dat is hoe mensen leven, door verhalen te vertellen. Wat is het eerste dat een kind zegt als hij leert praten? ‘Vertel me een verhaal.’ Dat is hoe we begrijpen wie we zijn, waar we vandaan komen. Verhalen zijn alles.

Carol Shields Amerikaans schrijfster 1935-2003