Steeds meer mensen komen een kijkje nemen op Mama’s Jungle en blijven aan de statistieken te zien plakken. Zo ontzettend tof! En een beetje spannend, want ik sta toch steeds meer in de kijkers. Kortom, tijd voor een nieuwe officiële profiel foto! Dit keer gaan we in Vingino Style! Kijk gezellig mee achter de schermen bij onze zomerse fotoshoot.

Bekijk ook: “Zo spannend! Mijn zonder make-up fotoshoot”

Waar hou ik rekening mee tijdens deze fotoshoot?

We gaan dus voor een nieuwe profiel foto voor Mama’s Jungle. Waar let ik allemaal op?

Enjoy life & Green vibes

Ik hoop dat de foto, het plezier dat ik heb om mijn leven steeds gezonder en duurzamer in te richten, zal uitstralen. Een foto met een vibe, niet per se die picture perfect.

vingino
Ook leuk: “Een ecologische speen voor je kindje”

Ik, de kids of het hele gezin?

De artikelen schrijf ik natuurlijk zelf, maar ze gaan over mijn leven en de kids. Wat is dan leuker: het gezicht of het gezin achter Mama’s Jungle?

Natuurlijk een super styling!

Als fotograaf vraag ik Sonja van Twinstyleblog! Ik bedoel, als er iemand goed is in het shooten van twee rondvliegende kids, jongen én meisje, is zij het wel! Ze heeft een geweldig gevoel voor licht, details en matching.

En dan de kleding keuze..

Qua kleding kunnen wij altijd wel uit de voeten met toffe tweedehandsjes van vrienden. Heerlijk om me nooit druk te maken over vlekken en scheuren 😉 Maar als ik dan een keer echt iets moois wil, mag dat ook! Zo kwam ik bij kleding van Vingino terecht.

Op de site van Vingino lees ik over hun oude jeans inleveractie. Bij elke ingeleverde broek, doneerden ze geld  aan het Leger des Heils. Altijd tof als bedrijven iets doen met duurzaamheid, hergebruik en goede doelen! Verder werken ze met keurmerken en wordt de kleding geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden.

De zomerse fotoshoot in Vingino style

Afgelopen donderdag sprak ik dus af met mijn fotograaf Sonja. Haar kids kwamen ook gezellig mee, dus er liepen er 4 rond. Na een kop thee gaan we snel shooten, want: iets met kinderen en aandachtsspanne.

De coole Vingino outfits van de kids

Babyboy draagt een stoere korte denim jeans. Een maatje groter, want: wasbare luier 😉 Qua shirtje wordt ik verliefd op een neon gele polo. Lekker zomers en staat tof bij zijn mooie, bruine kijkers. Voor een hoog schoffie gehalte, kies ik een pet en bijpassende sokjes (die hebben de foto niet gehaald, veel te warm!).

Kleutergirl draagt een eigenwijs streetwise jurkje ook van Vingino. Deze stoere, zachte, heerlijke jurk.. wauw, ik had hem zelf wel willen hebben.

De nieuwe profiel pic van Mama’s Jungle..

En dan moet er een keuze gemaakt worden. Welke wordt mijn nieuwe profielfoto? Deze 4 vind ik zelf erg leuk en heb ik uit de hele serie gekozen. Nr 1 t/m 4 van linksboven naar rechtsonder.

En dan.. Welke foto vind jij het leukst van deze vier? Laat het me weten en beslis mee 🙂

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

6 Reacties

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.