Zit jij (bijna) in je derde trimester van de zwangerschap? Als je in dat geval óók graag iets van een passende zwangerschapssport wilt doen, maar dan lekker vanuit huis, is deze winactie echt wat voor jou! Lees over Fitzwanger Online en doe onderaan mee met de winactie voor een ‘derde trimester’ abonnement!

Ook lezen: “Leuke zwangerschap sport om zelf te doen: thuis workouts bij Fitzwanger-online! (+review)”

Wat is Fitzwanger Online?

Fitzwanger Online is een online programma dat zwangere vrouwen stimuleert om te blijven sporten. Waar en wanneer ze maar willen. Dit programma is opgezet door een bekkenfysiotherapeut, zodat je echt ‘onder begeleiding’ kunt sporten. Zo weet je zeker dat de oefeningen die je die week doet, ook echt geschikt zijn.

De workouts bij Fitzwanger Online, zijn dus online én zijn aangepast op de week waarin je zwanger bent. Met een abonnement kun je elke week kiezen uit een light, een medium en een heavy workout, zodat je altijd kunt sporten op jouw eigen niveau

Fitzwanger Online – ‘Derde Trimester’ abonnement

Bij het Derde Trimester abonnement krijg je workouts voor het derde trimester ( week 28 t/m week 40). Je krijgt altijd 3 workouts per week: een light, medium en heavy workout. Daarnaast ontvang je naast de workouts nog extra een informatieve en motiverende video en een recept.

Verder krijg je elke week een motivatiemailtje en ontvang je een gratis ebook met daarin véél nuttige info rondom je zwangerschap. Het ebook vind je in jouw persoonlijke workout omgeving onderaan bij elke workout.

zwangerschap sport Mandy derde trimester

Winactie

In samenwerking met Fitzwanger Online mag ik 1 gratis ‘Derde Trimester’ abonnement weggeven, inclusief alle extra’s. Supertof!

Win een Fitzwanger Online – ‘Derde Trimester’ abonnement

Hoe doe je mee? Simpel, laat in een berichtje hieronder weten waarom jij graag zou willen winnen. Deze winactie loopt t/m 7 juli 2022.

De winnaar krijgt daarna per e-mail bericht, zorg dus dat je je e-mailadres goed hebt ingevuld. Als er binnen 1 week geen reactie komt, zal ik iemand anders blij maken met de winactie. De winnaar komt ook in dit artikel te staan.

Niet verplicht, wel heel leuk:

Lees ook: “De gipsbuik: cool om te DIY-en tijdens de zwangerschap”

Veel succes met de winactie!

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (5) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

4 Comments

  1. Wat klinkt dit goed! Ik ben eigenlijk de hele zwangerschap al op zoek naar een fijne sport die goed voelt en ook nog een beetje inspannend is. Ik doe graag mee!

  2. Ik zou dit heel graag willen winnen, dit lijkt mij erg leuk! Ik ben bijna in mijn derde semester en ben nog op zoek naar een leuke sportieve activiteit nu mijn ander sport niet meer veilig door kan gaan.

  3. Debby Koeman Reply

    Ik doe mee voor mijn nichtje, ze is 4 november uitgerekend van haar tweede kindje. Het is belangrijk om fit te zijn en goed in je vel te zitten tijdens je zwangerschap. Een mooi cadeau dus!

  4. Ik zou heel graag winnen om ook het einde van mijn zwangerschap sportief door te komen en fit de bevalling in te gaan!

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.