Zit jij (bijna) in je derde trimester van de zwangerschap en wil je graag nog wat extra sporten vanuit huis? Dan is het ‘derde trimester’ sport abonnement van Fitzwanger Online een leuke aanrader!

Ook lezen: Review Fitzwanger-online

Wat is Fitzwanger Online?

Fitzwanger Online is een online programma dat zwangere vrouwen stimuleert om te blijven sporten. Waar en wanneer ze maar willen. Dit programma is opgezet door een bekkenfysiotherapeut, zodat je echt ‘onder begeleiding’ kunt sporten. Zo weet je zeker dat de oefeningen die je die week doet, ook echt geschikt zijn.

De workouts bij Fitzwanger Online, zijn dus online én zijn aangepast op de week waarin je zwanger bent. Met een abonnement kun je elke week kiezen uit een light, een medium en een heavy workout, zodat je altijd kunt sporten op jouw eigen niveau

Fitzwanger Online – ‘Derde Trimester’ abonnement

Bij het Derde Trimester abonnement krijg je workouts voor het derde trimester ( week 28 t/m week 40). Je krijgt altijd 3 workouts per week: een light, medium en heavy workout. Daarnaast ontvang je naast de workouts nog extra een informatieve en motiverende video en een recept.

Verder krijg je elke week een motivatiemailtje en ontvang je een gratis ebook met daarin véél nuttige info rondom je zwangerschap. Het ebook vind je in jouw persoonlijke workout omgeving onderaan bij elke workout.

zwangerschap sport Mandy derde trimester

Winactie gesloten

In samenwerking met Fitzwanger Online mocht ik 1 gratis ‘Derde Trimester’ abonnement weggeven, inclusief alle extra’s. Supertof! Helaas is deze winactie voorbij, maar het abonnement is nog wel verkrijgbaar via  Fitzwanger Online.

Win een Fitzwanger Online – ‘Derde Trimester’ abonnement

Hoe doe je mee? Simpel, laat in een berichtje hieronder weten waarom jij graag zou willen winnen. Deze winactie loopt t/m 7 juli 2022.

De winnaar krijgt daarna per e-mail bericht, zorg dus dat je je e-mailadres goed hebt ingevuld. Als er binnen 1 week geen reactie komt, zal ik iemand anders blij maken met de winactie. De winnaar komt ook in dit artikel te staan.

Niet verplicht, wel heel leuk:

Lees ook: “De gipsbuik: cool om te DIY-en tijdens de zwangerschap”

Waarom zou Fitzwanger Online echt iets voor jou zijn?

De winnaar is: Lola! Gefeliciteerd, ik stuur je een e-mail.

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

7 Reacties

  1. Leuke actie. Ik denk ook een goede manier om lekker te bewegen. Je moet toch wel wennen aan het snelle moe zijn en minder bewegen. Bang dat je de verkeerde bewegingen maakt en niet goed met de spieren in je lichaam, maar vooral die in je buik omgaat waardoor het juist weer niet goed is om te sporten. Heel graag leer ik hier meer over!

  2. Op dit moment ben ik 25 weken zwanger van ons eerste kindje. En jeetje, wat komt er dan veel op je af! Zoveel om uit te zoeken, te regelen en aan te schaffen. Welk autostoeltje moet ik kopen? Hoe gaan we het kamertje inrichten? En een hele belangrijke; welke naam gaan we ons kindje geven?? Doordat ik zo druk ben met de kleine, vergeet ik mezelf nog wel eens, terwijl het zo belangrijk is om ook goed voor jezelf te zorgen. Want hoe beter je zorgt voor jezelf, hoe beter de zorg die je later aan je kleine kan geven. Het lijkt me dus superleuk om hiermee aan de slag te gaan om straks de beste versie van mezelf te kunnen geven!

  3. Tessa Laurense Reageren

    Ik ben op dit moment 25 weken zwanger van ons eerste kindje. En jeetje, wat komt er dan opeens veel op je af! Het uitzoeken van de meubels, het kiezen van een goede kinderwagen en autostoeltje, het vechten tegen de verleiding om overal babykleertjes mee te nemen. Vrijwel alles draait om de kleine, waardoor ik mezelf nog wel eens vergeet. Door goed voor mezelf te zorgen weet ik dat ik dalijk zo goed mogelijk voor de kleine kan zorgen. Het lijkt me dan ook super leuk om met Fitzwanger Online aan de slag te gaan 🙂

  4. Wat klinkt dit goed! Ik ben eigenlijk de hele zwangerschap al op zoek naar een fijne sport die goed voelt en ook nog een beetje inspannend is. Ik doe graag mee!

  5. Ik zou dit heel graag willen winnen, dit lijkt mij erg leuk! Ik ben bijna in mijn derde semester en ben nog op zoek naar een leuke sportieve activiteit nu mijn ander sport niet meer veilig door kan gaan.

  6. Ik doe mee voor mijn nichtje, ze is 4 november uitgerekend van haar tweede kindje. Het is belangrijk om fit te zijn en goed in je vel te zitten tijdens je zwangerschap. Een mooi cadeau dus!

  7. Ik zou heel graag winnen om ook het einde van mijn zwangerschap sportief door te komen en fit de bevalling in te gaan!

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.