Al jaren is het mijn droom om eens in een Ferrari te rijden! Oké, oké niet helemaal duurzaam, maar wel speciaal! Toen ik 20 werd kreeg ik een Ferrari rit cadeau van mijn vriendengroep. Hoe cool?! En hoe stom om mijn bon te laten verlopen… Afgelopen april werd ik 27. Ik kon wel janken van geluk toen ik een enveloppe kreeg van mijn man en daar een rode auto op zag glimmen. Yes! Eindelijk! De kusjesdood kwam aardig dichtbij.

Tip: een actie en avontuur ervaring kun je cadeau geven met bijvoorbeeld Bongo.

ferrari rijden

Ferrari 348 TS selfie

Ferrari realiteit

Ik ging nu écht Ferrari rijden. Ik plande mijzelf in op de website van de organisatie en afgelopen zondag ging ik met gierende zenuwen naar de afgesproken plek. Na wat formaliteiten en selfies stapte ik in. Ik zette de kuipstoel tot helemaal standje mini. De instructeur naast mij vertelde me dat er geen stuurbekrachtiging op zat en de versnellingsbak andersom zat. Prima. En oja, boetes zijn voor mij. Ook prima.

Dat brullende geluid

Ik mocht de motor starten. Kippenvel. Vol gas trok ik op. En zat vervolgens een vol half uur in de zevende hemel. Ik was eigenlijk net gewend en toen was het alweer klaar. Maar hey, ik heb in een Ferrari gereden! Dat is toch super cool.

Day Zero Project

In mijn 101 doelen project kan doel nummer 28 “Rijden in een supergave, stoere, grote wagen (Ferrari/Amerikaan/grote Porsche)” afgestreept worden. Met trots! Gewoon even een p.i.m.p. momentje, ja toch 😉

Nagenieten

Ik glunder, ben euforisch en heb manlief al duizend maal bedankt. Zo’n ervaring! Wel heel spannend. Maar zoo cool.

Eigenlijk zou je zo’n 4x per jaar iets moeten ondernemen wat je best wel heel erg spannend vindt. Uitdagingen. Ik houd ervan! Op welke behaalde uitdaging van jezelf ben jij supertrots?

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

7 Comments

    • Lori Reply

      Het leven an sich is inderdaad al uitdagend genoeg. Daar heb je zeker een punt. Helaas (of gelukkig?) zijn dat vaak dingen die ons “overkomen”. Ik heb het meer over zelf uitgekozen uitdagingen. Zelf een beetje de regie in handen enzo 😉

    • Lori Reply

      Parachute springen?! Oyo.. dát zou ik dus echt niet durven. Respect en supercool! Het rijden was op de openbare weg 😉

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.