Hoog tijd voor een nieuwe linkparty en drie keer raden met welk thema? Juist, de aankomende feestdagen! Maar dan wel een beetje op mijn manier, want vandaag verzamelen we alle blogartikelen over groene feestdagen. Laat je inspireren en check de leukste leestips op Mama’s Jungle en bij andere bloggers!

Heb je iets leuks geschreven over Sinterklaas, Kerst of Oud&Nieuw? Misschien een persoonlijk artikel, speciale manier om het te vieren, leuk lijstje, originele tips, inspiratie, cadeau’s? Leuk! Deel je blog dan nog zeker in de comments onderaan.

10x Groene Feestdagen op Mama’s Jungle

5x groene feestdagen shoptips

Mijn favorieten van de vorige linkparty

De laatste linkparty in het thema zwangerschap, smaakt zéker naar meer! Het is zo leuk om al die inspirerende artikelen van allerlei bloggers te lezen binnen één specifiek onderwerp. Natuurlijk heb ik mijn favorieten uitgekozen om nog eens extra in het zonnetje te zetten.

1. Kamerolifantje? Zeg dat maar niet

Als zwanger hormonaaltje ben je heel gevoelig. Ik merk het zelf. Ik kan de normaal leuke, edgy grapjes van mijn man, nu echt niet hebben! En net zoals de opmerking: “succes of sterkte met de bevalling”. Ik snap wel dat het goed bedoeld is, maar ik vind dat zo negatief klinken. Dan kun je beter zeggen: een “mooie bevalling” of “fijne reis”. Merel van Lotus Writings maakte een lijstje met 10 dingen die je echt niet wil horen als je zwanger bent.

2. Wij zijn zwangerrrrrrrrrrrrr!!

Wil je op een leuke of originele manier vertellen dat jullie in verwachting zijn? Wij hadden bijvoorbeeld onze peuter een shirtje aangetrokken met “ik word grote zus!”.  Aukje van Aukjeswereld maakte een fantastisch artikel met nog veel meer leuke ideeën en inspiratie voor jullie zwangerschapsaankondiging.

3. Superleuk idee voor je Gender Reveal

Een gender reveal is helemaal hot. En dat snap ik helemaal, want hoe leuk is het om samen met je intimi te ontdekken of het een boy of een girl is? Fleur van MizFlurry had echt een prachtige taart (die moet je even zien) voor haar gender reveal. Wat ik ook echt een leuk idee vind is dat je de gasten in het roze of blauw gekleed laat komen. Op mijn gender reveal was ik dan in het roze gekomen, lekker voor schut, want onze baby is een jongen ????

Linkparty groene feestdagen


Andere toffe linkparty’s

Meer leesinspiratie per onderwerp:

Zelf een “groene feestdagen” blog delen?

Aanvullingen zijn altijd welkom in de comments hieronder! Tot slot, veel leesplezier.

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

4 Reacties

  1. aahh Saar, dank voor je bericht. Ik ben zo slecht in die digitale dingen 😡 Ik had een instelling verkeerd, superstom. Hij doet het nu wel!

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.