Oh héérlijk, een vrije dag dat valt op de crèche-dag. Eindelijk een vrije mamadag zónder kids. Ik heb het ervan genomen hoor, haha. Dat heeft mijn portemonnee trouwens ook gevoeld. Oops. En ik heb weer eens geplogd, jawel. Ik heb zelfs allemaal selfies gemaakt. Zie hier een overdosis Mama-zonder-Jungle.

Bekijk ook: “Vrije mama-dag mét kids (plog)”

Plog: vrije mamadag zónder kids

We beginnen met koffie, kindje naar de crèche, er moest verf teruggebracht worden naar de Praxis en de lippenstift in de autospiegel bijwerken (just a girl, just a girl).

vrijedag1En toen gingen we (ik en mijn eco-tas) shoppen, shoppen en … SHOPPEN! Heerlijk in mijn eentje. Tijd voor iets nieuws en er was héél veel sale. Zei ik al dat er heel veel sale was? Sorry, Papa Jungle. Cappuccino op het terras, wat een leven!! Ik heb zo genoten.

vrijedag2

Dat roze zijn knutsels voor de bruiloft van mijn schoonzus. We waren aan het crea-bea-en voor de tafelstukken. Mijn oude ragbarrel had een knakrem. Niet handig, zo’n gesaboteerde fiets. Eerst naar een vriend, later toch bij de fietsenwinkel beland (nee, er komt geen verdere uitleg).

vrijedag3En tot slot ga ik een keer, één keer outfit-selfies op mijn blog zetten. Ik had gelukkig hulp van heel lief winkelpersoneel en ben leuk geslaagd maar aaahgggg HOE MOET MODE?

vrijedag4

Wat doen jullie graag op een écht vrije mama-dag?

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

4 Comments

  1. Leuke outfits heb je geshopt! Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo’n vrije mama dag heb gehad. Hier gaat iets mis, 😉
    …Martine schreef als laatst…Oei, ik groei!My Profile

  2. Heerlijk genieten zo’n mama-zonder-jungle-dag! Haha! Ik kan ook genieten van m´n momentjes alleen, zoals elke ochtend. Even tijd voor mij. Of even een boodschap doen en in de auto lekker keihard m´n muziek knallen.
    …Arcadia schreef als laatst…Week 2: spannend en rustig tegelijk!My Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.