Je ziet daar mijn favoriete plekje in de tuin. Heerlijk chillen op de schommelbank. De wapperende luiers hangen aan mijn superhandige wasbare luiers droogrekje: het”octopusje”. Echt een aanrader! Gezellig hè 😉

Zoek je ook zo’n droogrekje voor je wasbare luiers?

Het droogrekje is er in alle kleuren, je hebt een vierkante variant, maar ook een ovale droogcarrousel. Als je iets meer geld uitgeeft, heb je een dubbel groot rek waar al je luiers op passen. En wil je budget? Check marktplaats 😉

droogcarrousel wasbare luiers

Lees ook: “Hoe moet je wasbare luiers wassen (en verschonen)?”

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

7 Comments

 1. Dat ziet er idd een gezellig hoekje uit.
  Wij hadden vroeger ook zo’n schommelbank: heerlijk. Jammer is ze versleten, maar nu hebben we een hangmat, ook zalig.
  …Miss Milla at Home schreef als laatst…Het lege nestMy Profile

  • Lori Reply

   Ja goed, we gebruiken ze nu iets meer dan een half jaar en ik blijf er bij. Ik gebruik soms nog wel wegwerp (extra mee voor onderweg, voor naar de crèche en voor bij opa en oma) maar thuis gebruiken we wasbaar. Ik denk dat ik zo’n 2-3 wasjes per week extra doe maar ik ervaar het niet als veel extra moeite.
   Het scheelt echt geld, ik vind ze er zo snoezig uitzien en minder geïrriteerde billen. Ook word ik er blij van dat de gehele luierafvalstapel hierdoor weer wat afneemt.

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.