Graag wil ik de tip van de eeuw met jullie – mede wasbare luiermama’s – delen 🙂 Een octopus droogrekje! Superhandig om de wasbare luiers lekker buiten te laten wapperen. Of om overal in huis op te kunnen hangen.

Lees ook: “Ervaring wasbare luiers: alle handige informatie over wasbare luiers op een rij!”

Een octopus droogrekje voor je wasbare luiers

Wat is een octopus droogrekje? Een octopus droogrekje is een hanger met knijpers er aan vast. Hier kun je lekker makkelijk je wasbare luiers aan knijperen.

Bij de Blokker heet zo’n rekje trouwens heel netjes droogcarrousel. Je hebt ze hier in allerlei kleuren. Ze bestaan in vierkant, rond en ovaal.

Mijn ervaring met een octopus droogrekje

Je ziet hieronder mijn favoriete plekje in de tuin. Heerlijk chillen op de schommelbank. De wapperende luiers hangen aan mijn superhandige wasbare luiers droogrekje: het “octopusje”. Echt een aanrader! Gezellig hè 😉

Maar los daarvan. Het werkt echt handig. Ik hang ze overal makkelijk buiten (ook op vakantie) of binnen op een tochtige plek, zoals het trappengat.

Lees ook: “Hoe moet je wasbare luiers wassen?”

droogcarrousel wasbare luiers
octopus droogrekje, lekker wapperen

Hoe droog jij je wasbare luiers? Klets mee in de reacties hieronder of deel ook jouw droog-tips 🙂

Afbeelding header: Pixabay

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

6 Reacties

    • Ja goed, we gebruiken ze nu iets meer dan een half jaar en ik blijf er bij. Ik gebruik soms nog wel wegwerp (extra mee voor onderweg, voor naar de crèche en voor bij opa en oma) maar thuis gebruiken we wasbaar. Ik denk dat ik zo’n 2-3 wasjes per week extra doe maar ik ervaar het niet als veel extra moeite.
      Het scheelt echt geld, ik vind ze er zo snoezig uitzien en minder geïrriteerde billen. Ook word ik er blij van dat de gehele luierafvalstapel hierdoor weer wat afneemt.

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.