Disclaimer Mama’s Jungle

In deze disclaimer willen wij je graag informeren over hoe wij omgaan met de inhoud van Mama’s Jungle, copyright, reacties en samenwerkingen. In deze disclaimer lees je ook in welke situaties wij eventuele aansprakelijkheid afwijzen of beperken.

Disclaimer & vrijwaring

De standpunten en meningen op Mama’s Jungle zijn persoonlijk, staan los van eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die staan vermeld en/of kunnen afwijken van de reguliere wetenschap. Eventueel gebruikte bronnen vind je in onderaan in de tekst.

Aan de gehele inhoud van Mama’s Jungle wordt veel zorg en aandacht besteed. Toch zijn onregelmatigheden, typfouten of verouderingen niet uitgesloten. Neem dus als bezoeker nooit klakkeloos informatie over of aan. Check, check, dubbele check.

Ontdek je iets geks? Neem dan contact op.

Mama’s Jungle behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen of correcties aan te brengen in de informatie die je op de website vindt.

De wijze waarop informatie door de bezoeker wordt gebruikt

Mama’s Jungle heeft geen invloed op de wijze waarop de informatie over de levensstijl, producten en/of diensten door de bezoeker wordt gebruikt en daarom wijzen we iedere vorm van aansprakelijkheid af voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook.

Disclaimer: Aan de op de website aangeboden informatie kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

Externe links & hun inhoud

Op Mama’s Jungle vind je externe links naar informatieve, commerciële en/of niet-commerciële websites. Ook hier zijn onregelmatigheden, typfouten, verouderingen en veranderingen mogelijk.

Disclaimer: Mama’s Jungle is daarom niet aansprakelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt gelinkt, hoe je deze informatie gebruikt en/of de wijze waarop die sites omgaan met je (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacy- en cookie beleid, de disclaimer en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de betreffende site waarnaar je hebt doorgeklikt.

Copyright Mama’s Jungle

Op tekst- en beeldmateriaal van Mama’s Jungle rust auteursrecht.

Het overnemen van een kleine passage of stukjes uit een tekst is toegestaan. Wel verwachten wij daarbij dan een verwijzing met een link naar www.mamasjungle.nl of naar het desbetreffende artikel. Het overnemen van beeldmateriaal is niet toegestaan.

Disclaimer tekst en beeldmateriaal op Mama’s Jungle van derden

Op Mama’s Jungle staan ook artikelen van gastbloggers, geschreven door zowel personen als bedrijven. Deze artikelen bevatten de tag gastblog. De auteur staat indien gewenst in of onderaan het artikel.

Op Mama’s Jungle wordt ook gebruik gemaakt van stockafbeeldingen, voornamelijk van Pixabay. De auteur van deze afbeelding hebben wij ‘vastgeplakt’ in de bestandsnaam. Deze vind je door op de afbeelding te klikken met je rechtermuisknop en dan te kiezen voor linkadres kopiëren.

Op Mama’s Jungle staan soms ook afbeeldingen van bedrijven waarmee wij samenwerken, hiervan is schriftelijk toestemming verkregen, maar deze mogen nooit worden overgenomen.

Wij gaan zorgvuldig en respectvol om met copyright. Maar mocht je toch van mening zijn dat een tekst, afbeelding, logo, naam of merk eigendom is van jou of jouw bedrijf terwijl dit niet zo of onjuist is vermeld? Neem dan contact op, dan passen wij dit direct aan.

Reacties van bezoekers

Bezoekers hebben de mogelijkheid om een reactie te plaatsen onder de artikelen of via social media. Mama’s Jungle is niet aansprakelijk voor de inhoud van en/of mening in deze tekst.

Wanneer word je reactie geplaatst?

Reacties worden handmatig goedgekeurd om ongewenste reacties (bedreiging, laster, aanstootgevend of pornografisch) en spam te filteren. Hierdoor kan het enkele uren of maximaal een paar dagen duren voordat je reactie is geplaatst. In principe worden reacties altijd geheel en al geplaatst.

Mama’s Jungle behoudt zich het recht voor om reacties naar eigen inzicht te weigeren, in te korten of bepaalde links in de reactie te verwijderen zonder opgaaf van redenen.

Samenwerkingen

Het is mogelijk om een (betaalde of onbetaalde ‘barterdeal’) samenwerking aan te gaan met Mama’s Jungle. Dit kan gaan om een artikel met externe link, review of winactie.

Lees ook: voorwaarden en spelregels winacties

Op Mama’s Jungle wordt gehandeld in overeenstemming met de Gedragscode Sociale media en op deze website kun je tevens terecht voor klachten. Reclame moet herkenbaar zijn. Artikelen die berusten op een samenwerking al dan niet betaald worden daarom aangegeven met een * achter de titel.

Reviews

In een review proberen wij zoveel mogelijk objectieve informatie te geven over het bedrijf en het product en/of de dienst en een onafhankelijke eigen mening te vormen. Desondanks kan jouw eigen ervaring anders zijn.

Advertenties en affiliate links

Op Mama’s Jungle staan advertenties. Deze advertenties zijn al dan niet gepersonaliseerd en deze instellingen kun je beheren bij ons cookie beleid.

Daarnaast staan er op Mama’s Jungle affiliate links. Dit betekent dat als er een verkoop plaats vindt via deze link, wij hiervan een klein percentage betaald krijgen. Het tarief zal daarbij niet anders zijn, dan als je via een niet-affiliate link op dezelfde pagina het product zou kopen.

Laatste update disclaimer: 4 augustus 2022. Extra informatie over een disclaimer in het algemeen.