Wat is de zin en onzin van bloggen? Dan vraag ik mij soms af, hoezo blog ik eigenlijk? En ook, wie vindt het interessant om mijn blogjes te lezen? Of dan typ ik wat en denk ik dat is stom. Vaak heb ik ineens inspiratie en schrijf ik een paar blogjes en dan zet ik ze om de paar dagen online, handig. Maar verder had ik de afgelopen weken geen zin/ tijd/ inspiratie/ enzo, in het posten van iets leuks.

De zin en onzin van bloggen; ik blijf zoekende

Misschien ben ik ook wat zoekende hierin. Blijf ik zoekende? Veranderlijk typje. Soms ben ik wel uitgeschreven over groene mama-onderwerpen. Tenminste, dan vind ik het zelf niet boeiend of interessant genoeg. Dat heb ik ook met eco-dingen. Dan staat dat weer even stil en doe ik gewoon mijn normale routine dingetje. Netjes afval scheiden en gezond eten enzo. Tja, dat weten we nu ook wel, toch. Verder ben ik ook maar gewoon een mens. Een beetje saaie soms 😉

Ook leuk: “Bij ons achter de schermen (over alle ballen in de lucht houden)

Moestuin dingetjes

Moestuinieren. Daar ben ik nu inderdaad mee bezig. Maar zo snel groeit alles ook weer niet. Overigens, na het uitplanten van alle baby plantjes die binnen stonden naar in het zonnetje buiten, nu hangt alles slap. Verdorie, say shit. Ik hoop maar dat het lukt, want anders is het wel een groot (en beetje duur) mislukt project. Haha.

20150415_100425

20150415_100432zieligggg

Ik heb even een blegghh blog momentje, dus.

Gek van een zeurende dreumes

En het omdenken in het opvoeden lukt ook niet, haha. Dan word ik g-e-k van een zeurende dreumes (sorry popje –  i am). En mis ik mijn egoïstische ik en ik doe lekker wat ik wil, ik ik ik. Dus ging ik vandaag toen ik lekker op tijd klaar was op mijn werk niet eerst de kleine halen maar eerst in de tuin chillen. Zo! dacht ik. Dat doe ik lekkah. Eindpunt, ik verveelde me rot. Dat doet moeder zijn dus met je. Daar past dat whatsapp aapje met die handen voor zijn mond wel bij.

Leuke dingen doen

En ach, verder doe ik nog wel leuke dingen hoor. Zo saai is het eigenlijk ook niet allemaal. Een verkleedparty, als buikdanseres en pinguïn gingen wij. Ik als pinguïn dus (nee hoor). Ook hebben we het bbq seizoen ingeluid met veel (niet bio) vlees, met vrienden en kinderen in onze tuin. Very nice! Van het weekend naar de sauna. Voor mijn verjaardag, jawel. De zevenentwintigste. Is nog acceptabel. Al zie ik de eerste lijntjes verschijnen. Blegh, daar let je dan op als je zo met iedereens huid bezig bent als beroep.

Manlief is overigens een gróóte baard aan het kweken in zijn snoet. Zal ik daar eens stiekem een foto van posten, gnaaa.

Fijn weekend. En bedankt voor het lezen van dit nutteloze kletspraatje, haha. Let’s talk about you 🙂 Drop jouw kletspraatje hier maar bij. Kom maar door….

pijltje

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

8 Comments

  1. Wat herkenbaar om dit te lezen. Hier gaat het ook echt in golven, dr ene dag schrijf ik aardig wat blogjes terwijl er daarna een paar dagen niets uitkomt. Wel probeer ik dan in het ritme te blijven door foto’s te maken, mail opschonen of met de techniek bezig te zijn. Bloggen is echter een hobby, dus even wat minder moet ook kunnen. Ik leest je blogjes altijd graag.
    …Linda schreef als laatst…Giveaway Monday: Milestone™ MinicardsMy Profile

  2. Alvast gefeliciteerd met je verjaardag, nog héél jong ben je… ik zal over mijn leeftijd maar zwijgen 😉
    Herkenbaar allemaal wel hoor, en daar mag je gerust ook over bloggen.
    …Miss Milla at Home schreef als laatst…Still Alice…My Profile

  3. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! En altijd prima zo’n kletspraatje hoor. Mijn tuinplantjes hingen ook slap na het planten in de tuin, verdorie. En je in een heerlijk zonnetje zitten vervelen schiet ook niet op. Haha knuffel hoor, soms heb je zo’n week.

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.