“Het idee Day Zero Project is geboren in nieuw zeeland door Micheal Green. Het doel achter Day Zero Project is om je ideeën en plannen eindelijk eens waar te maken. Iedereen heeft wel iets wat die ooit eens wil doen. Waarom wachten en niet gewoon doen? Daarom 1001 dagen om je voornemens (101 doelen) uit te voeren. Door 1001 dagen (ongeveer 2,75 jaar) te nemen staan andere activiteiten zoals studie, werk niet in de weg om je plannen te dwarsbomen. En sommige dingen kan je nou eenmaal alleen in een bepaald seizoen doen.”

Zo dan! 101 doelen.. Wat is het Day Zero Project?

101 doelen, jeetje, dat zijn er een hoop. Wel een ontzettend leuke uitdaging. Weet je wat, ik ga het gewoon doen! Vooral omdat sinds het moederschap ik veranderd ben, anders kijk naar de wereld en bewuster ben gaan leven. Er zijn nog een hoop dingen waarin ik me wil verdiepen en wat ik wil uitvoeren. Een win-winsituatie. En ook nog eens leuk om zo te sparen voor een heerlijke ‘extra’ vakantie voor ons gezin. We gaan het meemaken.

Wat zijn mijn uiteindelijk 101 doelen?

Ik heb een hele hoop doelenlijsten bekeken op internet ter inspiratie. Doe jij ook mee aan dit project? Dan zou ik het heel erg leuk vinden om jouw lijst te bekijken, laat het me weten in de reacties. Klik hieronder voor mijn persoonlijke doelen lijst.

> KLIK HIER VOOR DE LIJST <<

Maak jij er graag wat moois van?

Inspiratie leuke doelen boekjes zijn bijvoorbeeld:

day zero project doelenboekje

Essentialiving Werkboek

bulletjournal

Of kijk eens bij de “bullet journal” producten.

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

2 Comments

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.