Vandaag wil ik jou als lezer bedanken voor je interesse in mijn blog.

Ik ben geen.. en ik heb niet..

Ik ben geen bijzonder iemand, ik heb niet veel geld, woon niet in een luxe villa, ik ben geen perfecte moeder, geen perfecte huisvrouw; ik stofzuig niet elke dag, en ook niet om de dag trouwens. Ik heb ook wel eens ruzie in mijn relatie, het word mij ook wel eens te veel. Ik probeer bewust te zijn van gezondheid en het milieu, maar dat zal niet met alles lukken. Ik ben ook maar een mens.

Ik schrijf omdat ik schrijven leuk vind

En ik schrijf niet om per se groot te worden, geld te verdienen aan reviews of om veel gratis spullen te krijgen. Ik schrijf omdat ik schrijven leuk vind. Ik schrijf voor een stukje herkenning. No nonsens, dit is hoe het gaat, soms met en soms zonder twinkelende sterretjes eromheen. Ik schrijf over het moederschap, mijn kijk op het leven, gezondheid, duurzaamheid, de huid en een stukje persoonlijk. En ja, ik ben daarin soms anders. Dat vind ik nu eenmaal een kwaliteit 🙂

Interesse

En ik lees jullie blogs terug, om geïnspireerd te raken, wat houd jullie bezig? Waar liggen jullie interesses? Wat zijn jullie kwaliteiten als mens? Wat vinden jullie belangrijk? Hoe doen jullie de opvoeding? En natuurlijk ook af en toe een leuke review waar ik nieuwsgierig naar ben. Gewoon uit interesse.

Lees ook: “De zin en onzin van bloggen”

Zo leuk dat je bij me komt lezen!

In de statistieken zie ik dat er toch een hoop mensen terug komen, blijkbaar worden er per bezoeker meerdere artikelen gelezen en af en toe krijg ik van zo’n iemand een complimentje in een reactie. En bij elke nieuwe (bloglovin) volger doe ik stiekem een vreugdedansje. That’s all i need and it makes me happy.

Dus lieve mensen, vandaag een blogje mét twinkelende sterretjes, want ik ben dankbaar. En die twinkelende sterretjes, die zijn natuurlijk voor jullie!

dankblog

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

7 Comments

  1. Ik lees je blogs altijd met veel plezier!
    Je laat telkens weer een bijzondere kant van je zelf zien.

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.