Regelmatig moet je gewoon even je trots uitspreken en een rondje complimentjes uitdelen, vind je niet 🙂 Vandaag deel ik met jullie de eco ontwikkelingen om ons heen.

Eco ontwikkelingen om ons heen

De landelijke campagne “Glas in het bakkie”

Glas scheiden van je afval is niet alleen beter voor het milieu en ruimtebesparend voor je grijze container. Ook is het tegenwoordig easy peasy omdat je restjes en de deksels erbij weg mag flikkeren. Kleng-de-la-klats in de glasbak!

De Hema-cover met eco tasjes

Sjiiipss… vergeten een printscreentje te maken en nu kan ik de Hema cover afbeelding nergens meer vinden. Anyways, blij verrast trof ik het Hema foldertjes met op de cover een shop-a-holic met eco tasje in plaats van plastic verspilling, yeaajjj.

Mijn collega met haar nieuwe waterfles

Trots op mijn collega die haar hippe waterbeker liet zien, om even in het plastic bespaarkader te blijven. Ik proostte de mijne tegen de hare. Partners in health!

Ook leuk: “Complimenteer een onbekende, gewoon omdat het kan”

Jullie nog complimentjes uit te delen aan bedrijven of personen in het kader van eco ontwikkelingen om ons heen? Super! Laat weten in de reacties waar jij trots op bent 🙂

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (5) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

1 Comment

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.