Regelmatig moet je gewoon even je trots uitspreken en een rondje complimentjes uitdelen, vind je niet 🙂 Vandaag deel ik met jullie de eco ontwikkelingen om ons heen.

Eco ontwikkelingen om ons heen

De landelijke campagne “Glas in het bakkie”

Glas scheiden van je afval is niet alleen beter voor het milieu en ruimtebesparend voor je grijze container. Ook is het tegenwoordig easy peasy omdat je restjes en de deksels erbij weg mag flikkeren. Kleng-de-la-klats in de glasbak!

De Hema-cover met eco tasjes

Sjiiipss… vergeten een printscreentje te maken en nu kan ik de Hema cover afbeelding nergens meer vinden. Anyways, blij verrast trof ik het Hema foldertjes met op de cover een shop-a-holic met eco tasje in plaats van plastic verspilling, yeaajjj.

Mijn collega met haar nieuwe waterfles

Trots op mijn collega die haar hippe waterbeker liet zien, om even in het plastic bespaarkader te blijven. Ik proostte de mijne tegen de hare. Partners in health!

Ook leuk: “Complimenteer een onbekende, gewoon omdat het kan”

Jullie nog complimentjes uit te delen aan bedrijven of personen in het kader van eco ontwikkelingen om ons heen? Super! Laat weten in de reacties waar jij trots op bent 🙂

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

1 Reactie

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.