Is alleen op reis spannend? Ja, natuurlijk! Maar wat went het snel en is het gaaf. Ik kijk in de sprankelende ogen van Wilma, terwijl ze lachend roept: “Je gaat alleen, maar je bent nooit alleen!”. Het gevoel van vrijheid is enorm, als soloreiziger met de camper. Ik vind het razend stoer en wil alles weten over het alleen reizen. Bekijk direct het interview op ons Youtube kanaal of natuurlijk hieronder.

Lees hier ons eigen reisverslag: “De eerste week van onze lange camperreis als gezin voor onbepaalde tijd door Europa!”

Interview: als soloreiziger met de camper

Tijdens het interview vertelt Wilma over haar motivatie om alleen op reis te gaan. Ze krijgt gelijk op dag 1 al haar vuurdoop. Je hoort hoe het is om alles in je eentje te doen. En hoe simpel oplossingen soms zijn. Ik vraag onder andere welke staanplaatsen je nou uitkiest als soloreiziger met de camper. En we grappen hoe weinig we eigenlijk nodig hebben op reis ???? Bekijk het stoere leven van deze soloreiziger!

Alleen op reis, natuurlijk kan dat!

Onze ontmoeting met Wilma

Onderweg naar het Portugese zuiden, treffen we een fantastisch kindvriendelijk ondiep meer. Ik ren met mijn dochter over het strand, terwijl we de ooievaarssporen volgen. Ineens slaat ze abrupt linksaf en ik hoor nog net: “Kijk mam! Schattige hondjes”. Hijgend kom ik aan bij een kleurrijke camper en word begroet door een vrolijke Wilma. Ik ontmoet haar Ierse camperbuurman en ontdek al snel dat ze dus gewoon alleen reist. We raken in een leuk gesprek en ik mag haar interviewen. Wilma, tof je ontmoet te hebben!

Andere toffe interviews: met de camper tijdens je pensioen | als gezin op lange reis met de camper | als gezin in een buscamper

Ben jij wel eens in je eentje op reis gegaan en hoe ging dat bij jou? Of zit je nog in twijfel om alleen met de camper op pad te gaan. Wat weerhoud je ervan? Klets gezellig mee in de reacties hieronder!

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.