Gouden tijden, aan de Rijn in Duitsland”, roept Theo met een nostalgische blik in zijn ogen. Nu is het stel echter geen 20 meer, maar des te vrij. Hun levenslust straalt er vanaf. Momenteel reizen ze met een ander koppel samen. Tijdens het afwassen, spettert het enthousiasme en de gezelligheid door de keuken. Een mooi decor voor een spontaan interview. Supertof! Ik vraag ze hoe gaat dat, camperen tijdens je pensioen met z’n tweetjes. Ze delen hun mooiste plekken en geven je handige tips. Bekijk het interview op ons Youtube kanaal of klik direct op het filmpje hieronder!

Lees hier ons eigen reisverslag: “De eerste week van onze lange camperreis als gezin voor onbepaalde tijd door Europa!”

Interview: camperen tijdens je pensioen met z’n tweetjes

In het interview vertellen deze reislustige pensionado’s hoe je een gave route uitstippelt. Welke plekken zoeken ze graag op? En zijn dat betaalde camperplaatsen of gratis? Een spannend momentje in the middle of nowhere komt voorbij en we praten over angsten, veiligheid en welke maatregelen ze hiervoor treffen. Tot slot mogen we ook even binnen spieken in hun camper. Wauw, wat een heerlijk plekje. Kijk nu mee!

Hoe is het om te camperen tijdens je pensioen met z’n tweetjes? Bekijk de gezellige video!

TIP: Theo en Corry gebruiken camperforum. Als er onderweg een probleem is, plaatsen ze een bericht en krijgen binnen 5 minuten antwoord. Op campercontact vinden ze hun inspiratie voor camperplaatsen.

Onze ontmoeting met Theo en Corry

Na een paar dagen in de vrije natuur, is het tijd voor een hoognodig wasje en verfrissende douchebeurt. Het toeval brengt ons in Sao Joao de Areias, Portugal. En we belanden op een fantastische quinta van een Nederlandse stel. De kinderen zijn niet weg te slaan bij de schildpadden, waardoor wij lekker kunnen praten met Theo en Corry. Jeetje, wat hebben zij als camperreizende pensionado’s al mooie avonturen beleefd. Ik blader door hun inspirerende reisfotoboek en kan het niet laten een paar points te noteren voor onszelf 

Camperen tijdens je pensioen

De eigenaren van deze Portugese finca in Sao Joao de Areias hebben schildpadden in hun tuin.. Hoe tof is dat?!

Andere toffe interviews: als soloreiziger met de camper | als gezin op lange reis met de camper | als gezin in een buscamper

Wat vind je van de video? Klets mee in de reacties hieronder! Lijkt het je tof om ook je verhaal aan ons te vertellen om andere camperaars te inspireren? Supercool. Bekijk onze route op Polarsteps misschien zijn we wel in de buurt!

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.