Ik vind het zó fijn dat er weer evenementen georganiseerd mogen worden! Daarom start ik de zomervakantie met de kids bij een superleuk evenement in Baarn. Het gaat over magie, nou dan ben ik al om 😉 De kindervoorstelling heet “Ze leefden nog lang en gelukkig”. Lees over deze toffe bosvoorstelling.

—WINACTIE JULI 2021: GESLOTEN—

De Kasteeltuin van Groeneveld in Baarn wordt omgetoverd tot een magische plek: een bosvoorstelling voor kinderen. Er is geen testen voor toegang nodig.

Bosvoorstelling “Ze leefden nog lang en gelukkig” Kasteeltuin Baarn

Waar gaat de voorstelling over?

Speciaal voor dit weekend is de kindervoorstelling Ze leefden nog lang en gelukkig geschreven, waarin kinderen van Prinses Raponsje en Prins Flynn, leren prins en prinses te worden.

Draken, tovenaars, elven, dwergen, prinsen en prinsessen. Ted, een 30-jarige
boekenschrijver, gelooft er maar niks van. Sterker nog, hij haat die zoetsappige verhalen en dan vooral het einde, ze leefden nog lang en gelukkig. ‘Dat bestaat helemaal niet, mensen zouden die rommel niet moeten lezen’, zegt hij dan altijd. Daarom heeft hij een boek geschreven, “Ze leefden NIET lang en NIET gelukkig”,

Wanneer dit nieuwe boek Raponsje’s koninkrijk bereikt, weten Raponsje en Flynn niet hoe snel ze moeten vertrekken om de publicatie stop te zetten. Maar hiervoor moet het sprookjeskoppel afreizen naar een wereld zonder magie, waar ze er voor moeten zorgen dat de schrijver gaat inzien dat sprookjes bestaan. Want als mensen niet meer in sprookjes geloven, dan zullen alle sprookjes voorgoed verdwijnen.

Zal het Raponsje en Flynn lukken de schrijver te laten geloven in sprookjes en ware liefde voordat het voorgoed te laat is?

Bosvoorstelling Kasteeltuin Baarn

Eten & drinken

Voor de kinderen is er een speciale, lekkere en gezonde kidsbox samengesteld door Grand Café Groeneveld. Ouders kunnen koele drankjes en borrelboxen bestellen.

Hapjes 24 uur van te voren bestellen. Drinken is ter plaatse te bestellen tot de voorstelling begint.

Wat kun je er nog meer? Kabouterhuis beleving

Na de voorstellen kun je met korting naar de Kabouterhuis beleving (wel reserveren). Leuk om het uitje compleet te maken.

Op de zolder van Kasteel Groeneveld wonen heel veel kabouters die de geest van kunstenaar Rien Poortvliet vertegenwoordigen. De beleving is toegankelijk voor kinderen van 4-8 jaar. Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar de beleving. De tour duurt 50 minuten.

Praktische info bosvoorstelling

  • Data: Op zaterdag 17 en zondag 18 juli
  • Tijd: Entree 12.00 uur, voorstelling start 13.00 uur
    De voorstelling duurt een half uur en na afloop van de voorstelling is er een meet & greet bij het kasteel met de prins en prinses.
  • Waar: de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld in Baarn (Groeneveld 2, 3744 ML Baarn)
  • Voor wie: kinderen tussen 3-10 jaar
  • Tarief: €15,- voor kinderen en volwassenen vanaf 1 jaar. Tot 1 jaar is gratis.

Ook kampvuur concerten voor volwassenen

Ook volwassenen kunnen op 16 t/m 18 juli de magie van de kasteeltuin beleven bij een van de Kampvuur Concerten.

’s Avonds treden Xander de Buisonjé, Frans Duijts, Tim Akkerman, Hazes Tribute, Merel en Collin Waters op tijdens een reek kampvuurconcerten. Ze maken er allemaal bijzondere concerten van in de kasteeltuin. Rond het kampvuur hoor je de mooiste liedjes, beste verhalen en ervaar je een heel bijzondere sfeer.

Kampvuur concert: Facebook
Kampvuur concert: Instagram

—WINACTIE JULI 2021: GESLOTEN—

Hebben jullie ook zo’n zin in de zomervakantie en weer genieten van toffe evenementen? Ik wel! Succes met de winactie 🙂

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

2 Reacties

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.