Oké, de laatste dan, na snijbiet en raapjes en tuinbonen en artisjokken. Puur omdat ik het zelf zo leuk vind met biologisch eten bezig te zijn 😉 Voor het welgetelde bedrag van €8,75 (gemiddeld €1,75 per soort dus). Tóóóóp.

Ook leuk: “voordelen van een biologische groente en fruittas”

Courgetti maken & bietensalade (inhoud Odin groententas)

Deze tas bevat:

  • Bosje biologisch-dynamische bospeen
  • Bio sperziebonen
  • Mega dikke biologisch-dynamische courgette
  • Bio paprika rood
  • Biologisch-dynamische bosje peterselie (ruikt lekkerrrrr)

Het groente pakket van Odin. En hoe leuk, een misvormde wortel 🙂 die vind je niet tussen de “perfect” rechten en gelijken in het groenteschap van de supermarkt. Dat bosje peterselie, ook zo heerlijk. Ook overal overheen gekwakt qua lunch (over kaas, rijstwafel met avocado, door salades etc.) Verder hebben wij onze vriezer een beetje leeg gegeten. Ik maakte van wat leftovers onder andere een heerlijke courgetti (spaghetti van courgette). Ook proberen we één keer per week vis te eten. Ik heb ontdekt dat de AH goede bio vis heeft, vaak in de aanbieding en redelijk geprijsd 🙂 De paprika en wortels waren trouwens echt zo vol van smaak, jam! Misschien klinkt het raar, maar ik proef echt dat het biologisch is (of het zit in mijn hoofd – maakt mij niet uit, haha).

biotas3-2

 

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (8) en zoon (4) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

3 Comments

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.