Oké, de laatste dan, na snijbiet en raapjes en tuinbonen en artisjokken. Puur omdat ik het zelf zo leuk vind met biologisch eten bezig te zijn 😉 Voor het welgetelde bedrag van €8,75 (gemiddeld €1,75 per soort dus). Tóóóóp.

Ook leuk: “voordelen van een biologische groente en fruittas”

Courgetti maken & bietensalade (inhoud Odin groententas)

Deze tas bevat:

  • Bosje biologisch-dynamische bospeen
  • Bio sperziebonen
  • Mega dikke biologisch-dynamische courgette
  • Bio paprika rood
  • Biologisch-dynamische bosje peterselie (ruikt lekkerrrrr)

Het groente pakket van Odin. En hoe leuk, een misvormde wortel 🙂 die vind je niet tussen de “perfect” rechten en gelijken in het groenteschap van de supermarkt. Dat bosje peterselie, ook zo heerlijk. Ook overal overheen gekwakt qua lunch (over kaas, rijstwafel met avocado, door salades etc.) Verder hebben wij onze vriezer een beetje leeg gegeten. Ik maakte van wat leftovers onder andere een heerlijke courgetti (spaghetti van courgette). Ook proberen we één keer per week vis te eten. Ik heb ontdekt dat de AH goede bio vis heeft, vaak in de aanbieding en redelijk geprijsd 🙂 De paprika en wortels waren trouwens echt zo vol van smaak, jam! Misschien klinkt het raar, maar ik proef echt dat het biologisch is (of het zit in mijn hoofd – maakt mij niet uit, haha).

biotas3-2

 

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

3 Reacties

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.