Veel jonge moeders om mij heen zijn dolenthousiast over een babyfoon met een camera! In ons houten huis hoor je alles door de muren. Soms niet zo handig 😉 maar een babyfoon gebruiken wij dus eigenlijk niet. Toch kon ik de samenwerking met Alecto voor een babyfoon met camera niet laten schieten, omdat ik zeker weet dat ik een ander heel blij kan maken met deze toffe winactie. Ben jij de gelukkige die een superdeluxe high tech babyfoon met camera gaat winnen?! (winactie gesloten)

Ook leuk om te lezen: “Babyfoon: hoor je ze nou wel of niet huilen? “Een vreemde piep in je oor”

Een babyfoon met camera van Alecto is populair

Als er een kindje op komst is gaan veel ouders op zoek naar een babyfoon. Je wilt het beste voor je kleintje en informeert naar de mogelijkheden. Alecto Baby is een webshop vol babyproducten, met als specialisatie babyfoons. Ze zijn door de Consumentenbond als beste getest of krijgen het predicaat ‘Beste koop’. Op Kieskeurig staan goede reviews van ouders over Alecto.

Tip: vergelijk hier babyfoons met camera

babyfoon

Voor mijn verjaardag mag ik deze toffe babyfoon weggeven. Doe mee in de reacties hieronder! Veel succes lieve lezers. Jullie verdienen het! (winactie gesloten de uitslagen vind je hier)

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

73 Reacties

 1. Mijn zus is zwanger en gaat volgende maand al bevallen. Ze is helemaal in de wolken en is superbenieuwd naar wat er gaat komen. Ze is gek op haar kindje in haar buik en is zo voorzichtig met haar buik. Als verrassing wil ik graag een babyfoon voor haar winnen zodat zij haar kindje 24/7 in de gaten kan houden en er heledag naar kan kijken als haar kindje in bed slaapt!
  Ik weet zeker dat deze babyfoon voor haar geschikt is:

  https://www.alectobaby.nl/babyfoons-met-camera/babyfoon-met-camera-en-4-3-kleurenscherm-dvm–200?returnurl=%2fbabyfoons-met-camera%2f

  Waarom?
  -Je kunt zien hoe warm het is in de babykamer
  -Er is een infrarood camera zodat je in het donker je baby in de gaten kan houden
  -Je kunt de camera heen en weer bewegen op afstand
  -Je kunt tegen je baby praten op afstand om hem/haar gerust te stellen, zo hoef je niet steeds heen en weer te lopen
  -Je kunt op afstand slaapliedjes aanzetten zodat de baby gaat slapen

  Mijn zus zal hier superblij mee zijn!

 2. Anneliese de Waal Reageren

  Ik doe heel graag mee, lijk me super handig, vooral de de dvm200 vind ik erg mooi, ik waag graag een kansje.
  Zou echt geweldig zijn om te winnen.

 3. Het type met een heel groot bereik is echt heel handig, omdat bereik bij ons in huis erg lastig is!!

 4. Ohhh de dvm200! Wat een super handig apparaat is dat! Wij hebben al jaaaaren een alecto maar helaas is hij sinds een paar maanden stuk. Ik merk toch dat ik onrustiger slaap zonder babyfoon naast me (als het nodig is hoor ik ze, maar ik lig er wel op)
  Echt een hele leuke winweek heb je zeg!

 5. Wow wat een geweldig cadeau mag je weggeven! Ik woon in Kenia en verwacht rond 1 september mijn eerste kindje. Techonologie zoals babyfoons bestaat hier nog niet helaas. Dus een winnen zou echt super fijn zijn! Welke? Echt totaal geen voorkeur ze zijn allemaal geweldig.

 6. WOW , wat zou dat geweldig zijn de DVM 200 met camera, lijkt mij zo geweldig, mijn man moet vaak s nachts werken en dan ben ik alleen met onze baby , ik zou het zo fijn vinden, zo’n camera naast mijn bed, geeft zo’n rustig gevoel, nu ga ik bij iedere kik mijn bed uit of loop naar boven , echt een uitvinding dit apparaat, zorgt voor veel rust in een gezin!

 7. Ik zou heel graag de DBX-60 willen winnen. Deze heeft een groot bereik en hierdoor kunnen de buren gewoon thuis blijven als we ’s avonds een uurtje oppas nodig hebben.

 8. Hoihoi, wij hebben de goedkoopste Alecto die we konden vinden in de P.renatal 😉 Zonder camera dus. En daar hebben we spijt van, want nu rennen we bij elk geluidje naar boven (meisje slaapt in de co-sleeper, ook ’s avonds als wij er nog niet zijn en zou dus uit bed kunnen kruipen) terwijl dat vaak niet nodig is. Dus ik doe graag mee met de winactie!
  …Groentje schreef als laatst…Co-sleeperMy Profile

 9. Hela! Wat een leuke en nuttige site. Voor mij is alles nog helemaal nieuw dus wat een geluk dat ik hier veel leuke informatie vind. Liken van je pagina ga ik zeker doen als ik zover ben dan mijn vrienden mogen zien dat ik het like:) deze babyfoon lijkt me echt zo handig, dus yes die zou ik graag winnen!
  https://www.alectobaby.nl/babyfoons-met-camera/babyfoon-met-camera-en-4-3-kleurenscherm-dvm–200?returnurl=%2fbabyfoons-met-camera%2f

  Veel succes en keep on doing the good work!

 10. Miekske Dingens Reageren

  Heel graag wil ik een kansje maken! We hebben momenteel een hele simpele babyfoon, zonder camera. Nu is dit nog geen probleem, omdat we nog gelijkvloers zitten, maar we gaan onderhand verhuizen, en dan zou ik toch liever meer ‘een oogje in het zeil’ kunnen houden! Zeker wanneer je ’s nachts rare geluiden hoort, als ukkie zich aan het ronddraaien is 🙂
  Daarom wil ik graag kans maken op deze mooie babyfoon: https://www.alectobaby.nl/babyfoons-met-camera/babyfoon-met-camera-en-4-3-kleurenscherm-dvm–143?returnurl=%2fbabyfoons-met-camera%2f

 11. de DVM-200 zou ideaal zijn voor ons gezinnetje.
  Handige functies zoals infrarood en temperatuur zijn inbegrepen.
  Ook kun je er meerdere camera’s op aansluiten wat het de ideale set voor ons en onze 2 kinderen maakt.

 12. Graag een Alecto dvm 200.
  Mijn zoontje is inmiddels 5 maanden maar we hebben nog steeds geen babyfoon. Hij heeft al die tijd bij mij geslapen maar nu is het tijd dat hij ook ditjes alleen doet. Ik geef borstvoeding dus het is fijn vroeg signalen te zien zodat ik hem op tijd kan voeden !

 13. Alecto *DVM-200* Babyfoon met Camera
  Waarom?
  – uitbreidbaar met meerdere camera’s, (bv DVM 143.777 of DVM-201)
  – tot 4 camera’s in één beeld. Zooo handig nu er twee kinderen in het gezin komen!!!

  Dit fantastische cadeau geef ik aan een vriendin die dit verdient heeft na een moeilijk zwangerschapsperiode!
  Zelf ben ik heel blij met m’n ‘DVM-70!’

 14. Wauw de DVM-750 zou echt geweldig zijn voor mijn tweeling! Kan ik ze goed in de gaten houden 🙂

 15. Babyfoon met camera, 3,5″ touchscreen en projector.
  Om het hele scala aan mogelijkheden die dit product biedt !Of het nu gebruikt word om je kindje rustig in slaap te laten vallen of geruisloos je kindje in de gaten te houden.\
  Facebook geliked & gedeeld
  Bloglovin gedaan
  Gepint
  sta op instagram onder Momzymom

 16. De babyfoon met camera die mij het meeste aanspreekt is Babyfoon met camera en 4,3″ kleurenscherm DMV-200. De reden daarvoor is dat je de camera op afstand kunt bedienen, dat lijkt me wel heel erg handig.

 17. Wat een super winactie!
  Dit is wat ik nog wel kan gebruiken met het oppassen op mijn vijf kleinkinderen.
  Ik heb geen babyfoon, leen er steeds één van mijn buren, wat soms wel eens vervelend is.
  Ik waag een kansje voor de Babyfoon mat camera en 4.3 kleurenscherm. Art.nr. DVM-200.
  IK zou je graag steunen met Facebook, maar die heb ik niet. Ik volg je wel op Bloglovin.
  Graag doe ik mee.

 18. De DVM-143 lijkt me wel wat. Je komt als geroepen met deze winactie, want wij zitten met een babyfoon met camera die het niet zo goed meer doet.. Met samen slapen (en dus kinderen in het grote bed, ’s avonds, als wij beneden zijn) is een babyfoon met camera wat mij betreft onmisbaar!
  …José schreef als laatst…Ik dacht echt te gaan tandemvoedenMy Profile

 19. Elvira van der Heijden - Jordi Reageren

  Wat een super gaaf winactie zeg! Ik/Wij doen natuurlijk ook mee! Ik heb er helaas 0 verstand van een goede babyfoon, maar ik zou voor de DVM-143 kiezen. Mijn man en ik zijn namelijk van plan om met een gezinsuitbreiding te starten <3 dus kunnen we nog van alles en wat gebruiken voor onze babykamer!

 20. Ik zou kiezen voor de dmv-200 vanwege de vele opties. zoals o.a. nachtzicht, temperatuur in de kamer enz. En niet te vergeten leuke kinderliedjes

 21. Wat een leuke (en vooral handige) winactie.. Mijn zus heeft recent een kind gekregen en ik denk dat ik haar hier heel blij mee kan maken. Ze heeft het na de bevalling heel zwaar gehad en ik hoop dat dit haar wat rust kan geven…

 22. Wat lief dat deze weggegeven wordt. Mijn voorkeur zou uitgaan naar de dmv-200 vanwege de vele opties. Nachtzicht, temperatuur in de kamer, liedjes laten afspelen etc.
  Zo kan ik mijn kindje in de gaten houden wanneer hij slaapt en hoef ik niet onnodig mijn bed uit en hem eventueel wakker maken wanneer ik zijn kamer binnenkom om te kijken of hij nou wel of niet slaapt. Win-win situatie voor beiden 😉

 23. Hoi! Wat fijn dat je toch de samenwerking bent aangegaan en zo’n nuttig cadeau mag weggeven. Heel graag doe ik mee voor mijn (hoogzwangere!) zusje, die haar eerste kindje verwacht. Door een mega-verbouwing aan haar huis, die natuurlijk veel langer duurt dan ‘gehoopt’ zitten zij en haar man nog tussen de cementmolens en de kamers die on-af zijn en ik denk dat het haar een heel prettig, geruster gevoel zou geven als ze mooie, fijne essentials als deze babycamera kan gaan neerzetten. Waar, dat is alleen nog even de vraag 😉

  Succes met je blog!

 24. Lieve Lori, wat een ontzettend gulle winactie! Dit wil toch elke moeder wel winnen. Hoe vaak ik het niet heb dat mijn zoontje me ’s nachts wakker houd, en ik toch naar hem toe moet om te kijken wat er met hem aan de hand is. Als alleenstaande moeder hoef ik niet te verwachten dat iemand anders uit bed gaat. De prachtige DVM-200 zou een ware life saver (of eerder een sleep saver) voor ons kunnen zijn. Zo kan ik hem op afstand met mijn stem gerust stellen, en kan ik beoordelen of ik naar hem toe moet gaan of niet. Heel fijn dat de temperatuur af te lezen is en dat de camera zo een groot bereik heeft. Zo kan ik gerust lekker in de tuin een boekje lezen en toch mijn zoontje op het beeldscherm lekker zien slapen. Het lijkt me een genot om zo een luxe apparaat ter ondersteuning te kunnen winnen, dus ik maak graag een kansje. Veel liefs Carmen

 25. Wij hebben het druk en dit zou een uitkomst zijn. Ik kies voor de Alecto DVM 190 omdat deze uit te breiden is naar 8 camera’s en dat maakt hem ook in de toekomst bruikbaar!
  Super vind ik ook de zoomfunctie zodat je de baby rustig van dichtbij kunt bekijken.

 26. Heidie van der Steeg Reageren

  Daar zou ik heel graag mijn schoonzus mee verrassen die over een paar maandjes uitgerekend is. Mijn oude Alecto babyfoon heb ik vorig jaar aan een vriendin gegeven die moeder werd. Zij gebruikt deze nog wel een tijdje dus ik kan deze niet terugvragen om aan mijn schoonzusje te geven. Maar het zou nog mooier zijn als ik een volledige nieuwe en nog veel luxere babyfoon voor haar mocht winnen. Dus ik waag graag een poging.

 27. Op ons lijstje staat nog steeds een babyfoon. En zal ook zeker snel komen nu onze dochter op haar eigen kamer slaapt vind ik het wel fijn om ongestoord te kunnen kijken. Mijn voorkeur gaat naar Babyfoon met camera en 2,8″ kleurenscherm omdat deze bij kieskeurig mooie reviews heeft

 28. Wauw, echt een geweldige winactie, je zou dit maar mogen winnen! Wij hebben nu een simpele babyfoon zonder camera. En om de haverklap sta ik bij mijn dochtertje in de kamer om te checken of alles goed is 😉 Dit is misschien een beetje overdreven maar het zou me een veilig gevoel gevoel geven als ik haar kan zien als ze slaapt. De DVM-200 is mijn favoriet vanwege het grote scherm en omdat het op afstand bestuurbaar is.

 29. De babyfoon met camera die mij het meeste aanspreekt is Babyfoon met camera en 4,3″ kleurenscherm DMV-200. De reden daarvoor is dat je de camera op afstand kunt bedienen, dat lijkt me wel heel erg handig. Dan kunnen we als de baby-to-be groter wordt het ook zien als ze aan de wandel gaat!
  Super lief dat je zo’n grote winweek organiseert voor je lezers :).

 30. Wauw wat een winactie! Ik ben zwanger en heb nog geen babyfoon dus deze zou uiteraard heel erg welkom zijn! 😀 Ik vind de ‘uiltjes’ babyfoon die ze bij Alecto hebben ontzettend schattig, dus mocht ik kunnen kiezen, zou ik daarvoor gaan! 😉

 31. Wat komt deze actie op een goed moment zeg. Deze onhandige mama heeft namelijk vorige week de babyfooncamera gesloopt. Of eigenlijk heeft de robotstofzuiger dat gedaan toen hij het snoer met zich meetrok en zo de camera van de kast heeft getrokken. Grrrr, kon er (financieel gezien) net even niet bij eigenlijk. Dus nu zonder, maar dat geeft me toch geen fijn gevoel, ik ga graag even met de oudste in de achtertuin spelen als de baby slaapt, maar nu loop ik dus elke vijf minute naar binnen om even te luisteren, niet echt leuk voor de peuter dus.
  Ik zou voor de Babyfoon met camera en 4,3″ kleurenscherm, DVM-200 gaan. Lijkt me ook heel handig om deze uit te breiden met een camera op de slaapkamer van de peuter die nu soms ook ’s avonds aam het spoken is.
  Ik doe dus HEEEEEEL graag mee
  Groetjse, Iris

 32. Wat een fantastische winactie!
  Deze babyfoon lijkt me ideaal (de DVM-200) https://www.alectobaby.nl/babyfoons-met-camera/babyfoon-met-camera-en-4-3-kleurenscherm-dvm–200?returnurl=%2fbabyfoons-met-camera%2f
  Handig dat jullie ‘m niet nodig hebben ;-), een houten huis klinkt wel heel romantisch!
  Wij hebben hem veel gebruikt, hadden ook een Alecto, en die neem ik nog steeds mee op vakantie enz.
  Ik wil met deze prachtige prijs heel graag mijn vriendin verrassen die eindelijk zwanger is van hun eerste kindje, en alles nog moeten aanschaffen. Ik weet wel zeker dat ze er superblij mee zal zijn!
  Natuurlijk ga ik je liken op Facebook.

 33. Babyfoon met camera en 4,3″ kleurenscherm
  DVM-200. Deze zou ik super graag winnen voor mijn nichtje van een paar maanden oud. binnenkort moet ik voor het eerst op een baby oppassen en dit zou mij veel rust geven!

 34. Wauw deze lijkt me echt geweldig en enorm handig
  Doe mee voor mijn nicht die binnenkort haar eerste kindje verwacht. Lijken me allemaal geweldig maar ik kies de Dvm 200! Nu duimen maar

 35. Wat een super actie! Met een zoontje van precies drie weken is dit natuurlijk een prijs die perfect is. Zeker nu hij in zijn ledikant op de eigen kamer slaapt. Babyfoon die we nu hebbeb, hebben we gekregen, maar verliest vaak de verbinding. Meteen een nieuwe aanschaffen stoot de gever natuurlijk tegen het zee been, maar als we er nu een met camera winnen (verder geen voorkeur) dan kan daar natuurlijk niets van gezegd worden.
  …Patricia schreef als laatst…TwijfelMoeder als kersverse moeder geïnterviewd door TelegraafMy Profile

 36. Mijn dochter van 6 maanden moeten we jammer genoeg goed in de gaten houden tijdens t slapen.. maar jammer genoeg zit een babyfoon met camera niet in ons budget. hopelijk mogen we winnen en kunnen we ook voort rustig slapen

 37. Jolein koolske Reageren

  Oh woooww ideaal !!! Ik waag dolgraag een kansje 🙂 Mijn jongste dochter is misschien al wel 3 maar ik zou hem graag voor haar willen hebben. Ze slaapt erg onrustig en slaapwandeld. Zo kan ik haar toch goed in de gaten houden want als ik beneden zit denk ik bij alle geluiden die ik hoor dat ze weer wandeld.

 38. Een nieuwe babyfoon zou meer dan welkom zijn!
  Wij hebben er nu eentje (merk zal ik niet noemen haha), maar deze valt steeds weg en heeft geen bereik. Dat is echt meer een ergernis dan dat het praktisch is! Een camera vind ik wel belangrijk aangezien we onze dochter al meerdere malen onder de deken of in de meest rara houdingen in bed zagen liggen. Dankzij de camera waren we er altijd op tijd bij. Ik zou wel een goede camera babyfoon van Alecto willen winnen, eentje die het wel fantastisch doet en waar ik gewoon op kan vertrouwen. Ik vind deze wel wat https://www.alectobaby.nl/babyfoons-met-camera/babyfoon-met-camera-en-4-3-kleurenscherm-dvm–370?returnurl=%2fbabyfoons-met-camera%2f%3fcount%3d18 Maar er zijn zoveel soorten pffff ik zie door de bomen het bos niet meer 🙂

 39. Wat een gave winactie! Ook wij wonen in een houten huis, maar heb alsnog wel een simpele babyfoon met camera erop, hij gaat veel mee naar vrienden en familie. In onze vriendenkring is het momenteel babyboom en aangezien ik zelf heel veel plezier heb van mijn babyfoon gun ik dat hun ook dus ik doe graag mee met de winactie voor een van mijn vrienden!
  …Kelly schreef als laatst…Het dagschema van een baby van 9 maandenMy Profile

 40. Wat een geweldige actie. Ik doe graag mee. Ik heb geen voorkeur voor camera het zal al tof zijn wanneer ik win ????

 41. We hebben nu een DVM 50 maar deze is helaas naar 2 jaar kapot gegaan. Met een tweeling op komst zou een DVM 200 of 210 super welkom zijn!
  Ze zijn heel fijn in gebruik helaas hebben we pech met de levensduur.

 42. Hi,,
  Wat een leuke win actie. ik ben nu 26 weekjes en druk op zoek naar babyspulletjes. Met name ook een babyphoon en dit keer met camera..! Ik ga duimen voor mezelf ????

  Groetjes
  Jemaa

 43. Lijkt me heel Fijn!! De mijne is nog een oude van mij ouders :$
  Ik kies voor de dvm-200
  Liefs!

 44. Wat een leuke actie! Ik zou graag de dvm200. Winnen om onze toekomstige baby in slaap te zien vallen

 45. Het lijkt mij met een kleine baby wel fijn. De dvm 200 sluit het best aan bij mijn wensen denk ik. Andere types zijn ook prima, zo veel verschillen ze niet, maar goed.
  Ik doe dus mee!

 46. Vanessa Raffaela Sibma Reageren

  Lieve Mamasjungle,

  Geweldig dat je hier iemand blij mee mag maken! Wij hebben dikke betonnen muren, dus een babyfoon is onmisbaar 😉
  Momenteel ben ik 37 weken zwanger van ons 2e kindje en hebben we nog geen babyfoon aangeschaft.
  Incl camera lijkt mij een geruststellende gedachte. Ons zoontje was zeer wild in bed en ik trof hem eens met z’n hoofd onder de dekens aan! Geen babyfoon met camera…. heel graag doe ik mee aan deze verloting. Ik ben blij met alle typen, dus mag jij voor mij kiezen 🙂

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.