Terwijl ik in de kleedruimte mijn legging afstroop, verzucht ik tegen mijn vriendin dat ik nu eindelijk de boel de boel kan laten. Ik geef mijn geweldige voedingsbh een gooi en stop tot slot mijn werk en blog in de locker. Lekker naakt en los van alles. Een momentje sauna is voor mij als een laadpaal voor een tesla.

Tip: “Check de thermen Bussloo acties”

Moederschap is loslaten, leer dat maar gauw

Als Pietje Precies is het loslaten van het huishouden en de opvoeding echt een dingetje, zo filosoferen we in de sauna. Je wilt als moeder gewoon alles perfect doen. Je wilt er altijd voor je kinderen zijn, maar waar ben jij? Al zwemmend en scrubbend vervagen de hoge eisen en we spoelen de zorgen van ons af.

Ook leuk: “Minder stress als moeder? Leef in het hier en nu”

Gewoon alleen even de vriendinnenrol

Tijdens de lunch passeren wat typische gespreksonderwerpen. We klankborden over onze kinders. Peuterbuien, slapeloze nachten en basisschoolperikelen. Vervolgens gaan we over op onze verandering van meisje naar moeder. De billen en buiken passeren. We discussiëren over ingrepen, borsten en botox.

thermen-bussloo

Wijntjes tijd

Tijd voor een wijntje. Onze favoriete onderwerpen komen aan bod. Gezondheid, voeding, uiterlijk en seks. Het is net als vroeger. Gewoon twee vriendinnen. Terwijl het wijntje langzaam opstijgt, laten we de moedergedachtes rustig los.

Rimpeltenen & een kinderloze hemel

Inmiddels valt de ontspanning van onze rimpelteentjes af te lezen. De laatste harde schouderknopen worden vakkundige weggemasseerd door lieve schoonheidsspecialistes. Dit is de hemel. De kinderloze hemel!

Ultieme me-time

De dag kabbelt langzaam door. En tegen het einde pakken we nog een laatste hete sauna. Het woord kinderen is al een lange tijd niet gevallen. Het ging nu echt eens over ons!

En weer terug op aarde

Als laatst houden we nog een kinderachtig ijsblokjes gevecht. De cooling down en langzaam komen we terug op aarde. Tijden het afdrogen en aankleden kijken we trots naar ons moederlichaam. Daar hebben we toch maar mooie kinderen mee gebaard!

Moederrol jas

Vol nieuwe energie, trekken we onze moederrol jas aan, want after all, zit die toch het lekkerst! 100% opgeladen in onze denkbeeldige Tesla rijden we naar huis. Terug naar onze liefste kindjes. Bedankt Thermen Bussloo!

Thermen Bussloo

Een idyllische geheimzinnig plek

Voor deze toffe samenwerking reizen wij af naar een idyllische plek op dik een uur afstand van de drukke randstad. Zo idyllisch, dat onze navigatie het precieze adres niet eens had. Lekker geheimzinnig 😉 Thermen Bussloo heeft een heerlijk sauna gebouw en prachtige buitenruimte. Het is een middelgrote sauna plek. Ook kun je verblijven is het naastgelegen hotel. En hier kun je lunchen en de twee gebouwen zijn met een spannende tunnel verbonden.

Toeschietreflex in de sauna

Ik ga ook effe gezellig met Miep en Truus kolven. Moet ook gebeuren. Maar kan daar prima! Je mag gebruik maken van het hotel of de zonnebankruimte. Ik neem er een lekker theetje bij voor een goede toeschietreflex.

Extra shout out

Nog even een shoutout aan de superschattige, nieuwe, mannelijke werknemer. Zo’n fijn welkom en spontane uitleg maakt dat je dag precies goed begint. En vraag zeker naar schoonheidsspecialisten Nikki en Inez voor een goddelijke duo behandeling. Ik zeg: gouden handjes!! Echt waar.

Naar thermen Bussloo gaan wij zeker nog eens. Maar dan sauna met lekker een overnachting erbij! Is de sauna ook zo jouw ding? Wij moeders love kinderloze sauna’s!

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

9 Reacties

  1. Ik moet het hier nog leren, dat moederschap af en toe loslaten… Heel af en toe begint het even te lukken, maar al snel betrap ik mezelf er op dat ik al snel terug aan het moederen ben… In real life, in mijn hoofd of in een gesprek… Misschien binnenkort toch ook eens een bezoekje aan een sauna overwegen….

  2. Precies dat schat, een escape waarin de gedachten vanzelf van je afglijden en je echt tot jezelf komt. Ik ga vrijdagavond ook even lekker ontspannen en over 4 weken naar Thermen Bussloo met mijn gewonnen kaartjes ????????

  3. Andrea van Veen Reageren

    Oh heerlijk is dat he!

    Ik ga zelfs af en toe helemaal alleen om echt tot rust te komen!

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.