Welk type wasbare luier je kiest, is natuurlijk persoonlijk. Drukknoopjes, klittenband of allerlei andere opties. Best een zoektochtje in het begin. En sommige wasbare luiers bestaan uit ook nog eens meerdere delen. De all-in-one wasbare luier bestaat echter uit één deel. Dit maakte deze luier fijn voor mij om mee te beginnen, zonder moeilijk gedoe. In dit artikel vertel ik daarom wat de all-in-one wasbare luier precies is, hoe deze werkt en wat de voor- en nadelen zijn tegenover andere wasbare luiers. Ter voorbeeld heb ik van het merk TotsBots EasyFit een review toegevoegd.

Lees ook: “Starten met wasbare luiers; waar ga je beginnen en wat heb je nodig?”

Wat is een all-in-one wasbare luier?

De all-in-one (AIO) wasbare luier bestaat uit één deel. Alle onderdelen zitten aan elkaar vast, waardoor er weinig fout kan gaan. Hierdoor lijkt dit type wasbare luier het meest op een “gewone” wegwerp luier. De all-in-one wasbare luier bestaat uit een waterdichte buitenzijde en één of twee vastgenaaide flappen (boosters) aan de binnenkant, die absorberen. Letterlijk een alles-in-één broekje dus.

De AIO is dus gemakkelijk voor beginnende ouders, op het kinderdagverblijf waar wasbaar nog niet zo bekend is of voor personen die houden van easy – zoals ik. Hoppa, het hele bundeltje gaat de was in. Maar nog meer hoppa: het hele bundeltje komt ook als één geheel de was uit.

all-in-one wasbare luier
Alle onderdelen (de waterdichte buitenkant en de absorberende “booster” binnenin) zitten aan elkaar vast. Dit is klittenband luier, maar ze bestaan ook met drukknoopjes.

Lees ook: “Kies ik voor wasbare luiers met klittenband of drukknoopjes?”

Een kleine kanttekening over dat één-delige..

De all-in-one wasbare luier bestaat dus uit één geheel. Maar stiekem moet er toch één los deeltje bij. En dat is de inlegger.

Een inlegvel is altijd los. Het hoeft overigens niet per se, maar is wel aan te raden. Een inlegvel gebruik je namelijk om de ontlasting op te vangen en uit de wasbare luier te verwijderen. Ook is het een handige bescherming van je luier als je een zalf gebruikt (zere babybilletjes). Door het inlegvel gaat de zalf niet in de luier zitten, waardoor het mogelijk de absorptie van het materiaal kan aantasten (of vlekken kan geven).

Ook leuk: “Welke baby producten gebruik ik als Huidtherapeut eigenlijk voor mijn kids?”

Deze inlegvellen zijn er ook nog eens in wasbare varianten (zie plaatje hieronder). Maar dat vind ik zelf niks. Want zo moet ik alsnog het poep eraf schrapen, en dat is juist zo fijn dat het met die wegwerpvellen niet hoeft 😉 Nog een tipje hierbij: als je kindje alleen geplast heeft, kun je deze inlegvellen (van de betere merken) wassen en opnieuw gebruiken.

wasbare luiers benodigdheden - inlegvellen
Viscose inleggers bovenaan, van twee verschillende merken. Het stapeltje onder de doos zijn de wegwerp vellen die ik dus heb gewassen en nog een keer gebruik. Daaronder “wasbare inleggers” van katoen/ fleece.

Wat is het verschil tussen een inlegvel en een booster bij wasbare luiers?

Een inlegvel is trouwens iets anders dan een “booster”. Zo’n booster wordt namelijk ook wel eens inlegger genoemd. De inlegvellen zijn dun en gemaakt van viscose of bamboevezels. De zijn vaak biologisch afbreekbaar en soms kun je ze ook door de plee spoelen. Handig. De boosters zijn juist om het plas te absorberen. Ze zijn dikker dan de inlegvellen. Deze boosters zijn meestal gemaakt van fleece, katoen of bamboe.

Inlegvellen VS boosters (die dus voor het “gemak” ook wel eens inleggers worden genoemd) bij wasbare luiers

Inlegvellen (opvangen poep)

Losse boosters (absorberen plas)

Nadelen all-in-one wasbare luiers

Zijn er ook nadelen van de all-in-one luiers? Omdat het waterdichte buitenkantje en de plas-absorberende booster binnenin aan elkaar vast zitten, is de droogtijd iets langer dan bijvoorbeeld een pocket luier. Bij zo’n pocket luier kun je namelijk de boosters eruit halen, en los drogen. De aanschafprijs ligt meestal ook iets hoger dan de pocket.

Dat brengt mij ook bij het tweede “nadeel”. Stel je kindje plast veel en je wilt een extra booster gebruiken, dan kun je dit vaak alleen maar los in de all-in-one luier leggen. Bij die pocket luier, heb je daar dus een apart vakje voor. Als nachtluier wordt de all-in-one wasbare luier daarom minder aangeraden. Maar stel je kindje komt een paar keer in de nacht en je gaat toch verschonen.. dan maakt het niet zo uit.

Nadelen wasbare all-in-one luiers

 • Langere droogtijd
 • Hogere aanschafprijs
 • Geen vakje voor extra booster
 • Minder geschikt als nachtluier

Wasbare luiers die lijken op de all-in-one luiers

Snap-in-one wasbare luier

Bij de snap-in-one luier (SIO) zitten de boosters niet vastgenaaid, maar kun je ze losklikken “snappen”. Op deze manier kun je er zelf voor kiezen om tijdens de verschoning alleen een nieuwe booster erin te klikken. Het waterdichte broekje kun je dan nog een keertje gebruiken. Bij deze SIO kun je daarnaast ook dikkere of dunnere booster kopen om vast te klikken. Met daarbij het voordeel dat je verschillende “absorptie mogelijkheden” hebt. Vastgeklikt bestaat deze snap-in-one luier dus ook gewoon uit één deel. Maar je kunt ‘m demonteren en met andere opties vervangen 😉

snap in one wasbare luier
Voorbeeld snap-in-one wasbare luier (Close Parent Pop-In)

Lees ook: “Zo werkt de snap-in-one wasbare luier.”

Wasbare pocket luier

Bij de wasbare pocket luier zitten de boosters los. Je moet ze na het wassen zelf in het vakje “de pocket” stoppen. Een klein extra werkje, maar daarna is het wel één deel. Een voordeel van de pocket luier tegenover de all-in-one, is de snellere droogtijd aan de waslijn, omdat het losse delen zijn.

Lees ook: “Superhandig bij wasbare luiers: een octopus droogrekje!”

Daarnaast kunnen de losse boosters in de droger. De all-in-one kan namelijk nooit in de droger, vanwege het waterdichte buitenbroekje. Ook kun je bij de pocketluiers weer mixen en machten met verschillende soorten boosters (dik, dun of ander materiaal).

wasbare pocket luier
Voorbeeld pocket luiers (rechts zie je de boosters een beetje uit het vakje “de pocket” steken, ter illustratie)

Lees ook: “Zo werkt de wasbare pocket luier”

Wil je iets heel anders dan een all-in-one wasbare luier? (tweedelige luiers)

Een andere variant van de wasbare luier, is de twee-delige wasbare luier. Hierin zijn weer verschillende types. Zo heb je de “ouderwetse” wolbroekjes en strikluiers. Maar er zijn ook hippere voorgevormde twee-delige luiers. Je kunt met deze methode iets specifieker te werk gaan, zeg maar. Afstemmen op je kindje.

tweedelige wasbare luiers

Lees ook: “Zo werkt de tweedelige wasbare luier.”

Wassen en drogen van de all-in-one luier

In de wasmachine fladderen de flappen van de all-in-one lekker in het rond, maar blijven ze aan de luier vast zitten. Ze worden gewoon goed schoon. De waterdichte buitenkant is gemaakt van PUL en kan niet in de droger. Dit type luier droog je dus altijd aan de lijn. Omdat alles aan elkaar vastzit, is de gemiddelde droogtijd meestal ietsje langer dan bijv. wasbare pocket luiers.

Lees ook: “Hoe moet ik wasbare luiers wassen? (wasbare luier wasroutine)

Waar koop je deze simpele all-in-one luiers?

Om zelf in de praktijk te testen of een all-in-one wasbare luier voor jullie prettig is, kun je verschillende dingen doen. Zo kun je bijvoorbeeld een wasbare luier pakket huren. Of koop er eerst een paar op Marktplaats. Misschien kun je zelfs uit de omgeving deze luiers lenen om te proberen.

Heb je na het lezen, het idee dat de all-in-one wat voor jullie is? Dan kun je eens zoeken op deze merken. Maar vul mij gerust aan in de comments.

 • TotsBots Easyfit & Teenyfit (de newborn variant)
 • BumGenius Freetime
 • Lil Joey
 • Bummis all-in-one,
 • MommyMouse aio en
 • Imse Vimse all-in-one

Lees ook: “Een voordeelpakket wasbare luiers kopen met ALLES erin; wat mag niet ontbreken?

Review: all-in-one wasbare luier TotsBots EasyFit

Voor het maken van dit artikel mocht ik van de lieve, betrokken dames van Kaatje Katoen de TotsBots EasyFit proberen. Een toffe all-in-one wasbare luier, met een kikke print.

Kaatje Katoen

De Nederlandse wasbare luier webshop Kaatje Katoen, staat echt 100% voor je klaar als het gaat om het geven van handige informatie. In ons mailcontact kreeg ik zoveel fijne wasbare luier tips. Daarnaast zijn ze betrokken bij het project Mazzelkontjes van de gemeente Breda. Een afvalverminderingsinitiatief, door het beschikbaar stellen van wasbare luiers. Hoe tof !!!

Wist je dat: Kaatje Katoen een handige, gratis App heeft om luierproblemen te tackelen

Wat vind ik van de TotsBots EasyFit all-in-one wasbare luier?

De TotsBots EasyFit is een easypeasy all-in-one luier. Alles zit aan elkaar vast en de sluiting is met klittenband. De luier zit mooi slank om de billen en de verschillende printjes zijn ook allemaal erg leuk. Hij zit en voelt erg kwalitatief! De luier is verder verstelbaar en in 1 maat, waardoor wij ‘m hier kunnen gebruiken tot zindelijkheid. De TotsBots scoort lekkageproof overdag. In de nacht gebruik wij meestal een wolbroekje.

Het grootste voordeel van de all-in-one vind ik het gemak! Ik doe de luier in 1x om. Gooi de luier in 1x in de was. Hang de luier in 1x op. En ik begin vrolijk opnieuw. Echt ideaal.

all-in-one wasbare luier
TotsBots EasyFit: all-in-one luier met klittenband en vastgenaaide booster

Specificaties van de TotsBots EasyFit (AIO luier)

 • Maat luier: 1 maat (4 t/m 16 kg)
 • Soort luier: 1-delige: all-in-one luier
 • Onderdelen: één broekje met vastgenaaide booster
 • Materiaal: PUL + bamboe
 • Sluiting: drukknoopjes en klittenband
 • Prijs: vanaf € 23,95

Volgende keer alles over de 1-delige “snap-in-one” en pocket luier en de 2-delige wasbare luiers.

Afbeeldingen: eigen / winactie is gesloten (gefeliciteerd Dieneke) / update 2020 (origineel 2017)

Auteur

Een ondernemende spring-in-‘t-veld met een groene tic. Dol op info, ideeën en trucjes voor een bewuste, duurzame, gezonde en blijgeestige touch in het dagelijkse leven.

64 Reacties

 1. Sorry naar hoe vervelend is het om in mijn zoektocht naar wasbare luier steeds de term ‘man-proof’ te moeten lezen. Alsof wij mannen gek zijn ofzo? Hoe houd je de wasbare luier lekker in het vrouwendomein?! Liever gewoon gender neutrale tekst aub ipv over de rug van mannen je tekst ‘opleuken’
  Marco

  • Hey Marco, bedankt voor je reactie. Ik kan alleen maar zeggen: je hebt helemaal een punt! Zo wordt het ook niet bepaald aanlokkelijk voor mannen 😉 Ik ga ‘m voor jou en alle wasbare luier mannen aanpassen! Guys, i’m sorry! (L)

 2. Gaaaaaf! Wij zouden heel graag luier farm life winnen. Wil al een tijdje wasbare luiers proberen … ben benieuwd!

 3. Jaaaa deze willen wij zo graag winnen! Twinkle twinkle little star is mn kleine zn lievelingsliedje, dus heel graag de totsbots met sterren.

 4. Wat een leuke blog om te volgen en lezen en wat een leuke actie!
  Na de geboorte van onze kleine begin van het jaar ben ik in de wasbare luierwereld gedoken (en net niet verdronken????) We hebben inmiddels verschillende pocketluiers en tweedelige luiers in bezit en zijn daar actief mee aan de slag gegaan. Qua gemak ben ik nu wel heel benieuwd naar de All-in-one. Printje ugly duckling vind ik er erg leuk uit zien????

 5. Wat een leuke actie!
  Ik zou heel graag een AIO luier willen proberen.
  We gebruiken nu strikluiers (erg lastig voor papa) of 2delig.
  Een AIO luier is dan niet zo’n dik pakket, én erg handig voor papa en oma/opa!
  De luier met vliegertjes erop vinden we prachtig 🙂

 6. Mijn vriendin heeft een baby van anderhalf jaar. Ze eet vegetarisch (haar man niet, dus zo’n huishouden vind ik sowieso al knap) en ze probeert altijd zo groen mogelijk bezig te zijn. Kleding die eerlijk gemaakt is, geen pakjes en zakjes in de keuken en ik weet toevallig dat ze ook groene luiers gebruikt. Geen idee welke: iets van bamboe of zo? Hoe dan ook: ik zou het tof vinden om haar deze luier cadeau te doen. Ze is 6 mei jarig dus dat zou ook nog eens goed uitkomen.

 7. Deze luier lijkt me echt ideaal! Ik wil graag over naar de wasbare luiers, maar na 1 miskoop toch wat terughoudender geworden met kopen.

 8. Graag zou ik deze winnen, omdat papa geen wasbare luiers gebruikt aangezien dat hij dat lastig vind. Hopelijk is deze een succes.!

 9. Daniëlle ruijs Reageren

  Ik ben fan van wasbare luiers, nu papa nog.. dit lijkt me een handig modelletje!! Print Choo Choo is leuk!

 10. De leuke luier met de gekleurde parapluutjes vind ik de leukste. Zou graag deze wasbare luier willen uitproberen. Heb nog één kleindochter die luiers draagt, dus kan haar nog gebruiken om te testen. Nooit meer pakken dure luiers in huis, maar een serie wasbare, die lekker mee de was in gaan. Voor mij (oma) wel zo goedkoop.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

 11. Desiree Steneker Reageren

  Ik zou heel graag meedoen aan deze leuke winactie om zo’n luier voor mijn dochtertje Féline te proberen, ze is nu 4 maanden oud.

 12. Wat ontzettend leuk! Ik doe graag mee voor mijn 9 maandertje. Het design maakt ons niet heel veel uit. We zouden heel graag een AIO luier testen. Opa’s en Oma’s krijgen we hier nog niet aan de wasbare luiers. Wie weet met deze prachtige luier wel?

 13. Wat een superleuke winactie! Ik doe graag mee voor de luier met de vliegers. We gebruiken momenteel pocetluiers, maar dit is nog nog niet helemaal naar wens… ik ben heel benieuwd naar deze luiers! En idd, ideaal in gebruik voor papa;)

 14. Net echt super geholpen door Kaatje Katoen en overtuigd dat ik deze luiers graag wil voor ons kleine mannetje. Dit zou een top manier zijn om de vrolijke en super verstelbare luiers te kunnen proberen. Ik zou graag de Red Riding Hood willen

 15. Wat een leuke winactie! Kiezen is echt lastig in een jungle aan keuzes in wasbare luiers. De TotsBots klinken ideaal en wij zouden graag een kansje maken. Groetjes, Daan

 16. Wil deze heel graag uitproberen! Ben benieuwd of het wat voor mijn zoontje is… De joules farm life vind ik heel stoer!

 17. Ik doe ook graag mee om te winnen. Deze zou ideaal zijn om onze oppassers te laten zien dat het echt heel simpel is om wasbaar te gebruiken.

 18. Ik doe graag mee voor deze leuke luier! We zouden ze graag eens willen testen bij ons meisje. We doen mee voor de gele luier met eendjes, dat vind ze vast heel mooi. Hopelijk doet mijn man deze luier dan ook met plezier aan! 😀

 19. Ik ben benieuwd of de luier echt zo gemakkelijk is als de naam zegt. Voor mijn kleine uk gebruik ik hydrofiel, prefolds en wegwerp, m’n grotere uk is helemaal weer terug op wegwerp omdat ik bleef verschonen en hij overal door lekte. De Easy fit wil ik graag proberen!
  De printjes zijn leuk, de vliegers zijn heel vrolijk!

 20. Ik wil graag beginnen met wasbare luiers en zo kan ik dan mooi de aoi variant uitproberen! Ik denk dat de groene met boompjes mooi bij mijn zoontje zal staan!

 21. Wat een schattigheid!!!! Ik doe heel graag mee!
  Ik vind de red riding hood de leukste 🙂

 22. In het luiertje met het meeste groen kan onze kleine zijn kleine behoefte doen.
  Hij is zo weer schoon, zo heel gewoon.

 23. Anneliese de Waal Reageren

  Ik doe heel graag mee met deze winactie, ideaal voor mijn dochtertje Sam, zou ze heel graag willen proberen met mijn dochtertje Sam 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese

 24. Wat een gave winactie! Ik zou graag een keer kennismaken met de Easyfit en dan vooral de Bumbrella, die is zooo leuk 🙂
  Na een tijdje prefolds te hebben gebruikt, zijn we nu over op bamboozle stretch. deze bevallen goed, maar zou graag een keer een aio uitproberen. En misschien trekt dat mijn man over de streep om ook wasbaar te gaan luieren 🙂

 25. wat zou het gaaf zijn om een easyfit te winnen! En dan wel de Bumbrella die is zooo leuk! 🙂 Na een tijdje prefolds te hebben gebruikt, gebruik ik nu bamboozle stretch die goed bevallen. Maar zou heel graag een keer kennismaken met een aio. Misschien dat ik mijn man daarmee wel over de streep trek om ook wasbaar te gaan gebruiken 🙂

 26. De blauwe voor mijn zoon! Wij gebruiken nu een tweedelig systeem, maar ik ben al langer benieuwd naar de all-in-one. Te duur om zomaar eens te proberen, maar wel super om te winnen. Ook handig voor de oppas, die gebruikt nu vaak wegwerp omdat ze de wasbare luiers te ingewikkeld vindt.

 27. Wat een vrolijke luiers en bonus, het klinkt ook nog eens ideaal!
  Ik heb de site even bekeken en kan uitwraard moeilijk kiezen, maar vind de luier met de vliegers erg leuk! Kleur 12397300 🙂
  Test hem net als jij graag eens uit.

 28. Mijn dochtertje riep bij het bekijken van de printjes heel luid ‘palapluuuuutje’, dus ik denk dat zij deze de mooiste vindt. Ik doe dus graag mee voor haar, ze heeft hem nog nodig 🙂

 29. Manproof, dus hij zou ook voor mij makkelijk in gebruik moeten zijn? Ik ben benieuwd. We willen graag starten met wasbare luiers, maar zien door het bos de bomen niet meer, of door de poep de luiers 😉 Eentje kunnen testen op deze manier zou wel leuk zijn, en als ze echt manproof zijn, slaan we meteen een hele reeks in!

  Ik denk dat die met de vliegertjes wel mooi gaat zijn aan mijn dochtertje haar poep!

 30. Jaa heel erg leuke winactie. Tot nu toe alleen het tweedelige systeem van tots bots geprobeerd. Mijn zoontje van bijna twee vind de treinen het allermooist!

 31. Ben zeer benieuwd naar de easyfit star wasbare luier (met vliegers)
  Ik zal het erg leuk vinden om de luier bij mijn kleintje om te doen. En het zal een zeer goede reclame zijn! Aangezien de meeste van mijn vrienden nog geen kinderen hebben.
  Het zou ook erg leuk zijn om meer ervaring op te doen. over de verschillende luiers die er zijn. En mijn vrienden aan te sporen om wasbare luiers te gaan gebruiken

 32. Wij zijn geweldig content van onze ouwe trouwe bamboozles.
  En ik blijf toch een beetje wantrouwig tegenover de all in ones. Al zou dat vrolijk gele exemplaar mij wel eens kunnen laten capituleren!! Volgens mij blijf je zelfs vrolijk moest ie lekken. (uiteraaaaaard alleen bij windkracht 10 en een natte zuidwester in de luier 🙂 )

 33. Ik zou heel erg graag deze luier testen voor mijn allergische uk. De Annabella print is prachtig, maar ik ben blij met elke print!

 34. Met nummer 2 op komst ben ik aan het kijken of wasbare luiers nu wél een optie zijn. Maar wat is er veel keuze…pfff iets met bomen en bos ????! En het is een flinke investering. Wat zou je dan graag zeker weten dat het goed bevalt! Met deze winactie dus ik dus heel graag mee! De All in one lijkt me wel wat! Uitproberen bij onze dochter kan natuurlijk heel goed!! De zonnetjes vind ik ontzettend vrolijk!

 35. Ik ben erg benieuwd naar de star luiers. Ik heb nu een aantal easyfit v3 en die hebben niet zo’n goede reputatie, er moet echt wel een inlegger bij. Ik ben dus erg benieud naar de opname capaciteit, want het is natuurlijk erg gebruiksvriendelijk voor onze oppasoma. De vliegers vind ik superblij!

 36. Ik ben erg benieuwd naar de star luiers. Ik heb nu een aantal easyfit v3 en die hebben niet zo’n goede reputatie, er moet echt wel een inlegger bij. Ik ben dus erg benieud naar de opname capaciteit, want het is natuurlijk erg gebruiksvriendelijk voor onze oppasoma.

 37. wij doen ons best met peenut stretch en 2delig voor de nacht.
  ik ben heeel nieuwsgierig naar deze variant.
  desing maakt me niet zo heel veel uit. voor een meisje alleen.
  dit is onze 3e dochter en 2x wegwerp gehad en wel natuurlijke luiers.
  waarom we deze willen proberen?
  omdat in het oerwoud der luiers er veel te veel keus is en financieel gezien niet alles te proberen is. .

 38. Toffe actie. Ik heb al een easyfit star luier, maar zou er gerust wat meer willen, voor onderweg of voor bij de oma. Lekker handig weinig werk.
  Het mooiste broekje vind ik de choo choo.

 39. Ik word steeds nieuwsgieriger naar wasbare luiers. Dit zou een mooie kans zijn om het eens uit te proberen. Ze zien er in ieder geval al leuk uit!

 40. Gerdien van Tongeren Reageren

  Ik heb vorige week voor het eerst de Easyfit star via Kaatje Katoen aangeschaft, wat een fijne luier!
  Zou er heel graag meer willen en ben fan van de CALEIDOSCOPE!

 41. Oh die met de vliegertjes op vind ik echt heel leuk! En manproof wasbare luiers, dat is wat we zoeken! Hopelijk zijn ze ook grootouderproof, want dat zoeken we nog!

 42. Ik ben onlangs moeder geworden van mijn derde kindje. Altijd gewone pampers gebruikt, maar wil nu graag kennis maken/over stappen op wasbare luiers. We produceren met zn alle zoveel afval en ik wil graag met ons gezin wat minder afval produceren. We scheiden zoveel mogelijk afval en de wasbare luiers zijn een mooie toevoeging aan bewust omgaan met het milieu. Beetje laat dat ik er aan wil beginnen (immers mn derde kindje) maaarrrr, beter te laat dan nooit. En wellicht kan ik andere moeders ook enthousiast maken 🙂

 43. Leuk artikel! Hier gebruiken wij zelf het tweedelige systeem van totsbots maar mijn ouders die oppassen gebruiken nog wegwerp omdat ze het teveel gedoe vinde. Ik zou daarom ook graag een aio van totsbots willen testen om te kijken of ze dat wel wat vinden :)! Zo hebben we helemaal geen wegwerp meer nodig! Ik vind het printje parumparum erg leuk!

 44. Leuke actie! Ik gebruik sindskort de Peenut van totsbots. Ik merk dat ik tijdens oppasdagen toch nog vaak wegwerp meegeef aan opa. Ik zou graag de easyfit uitproberen met hem, om de wegwerp luiers helemaal de deur uit te werken! De boerderijdieren vinden hij en mijn zoontje als op en top boer helemaal leuk!

 45. Wat een super leuke actie van je. Ik zou wel eens een easyfit willen proberen. En dan wel in het disign Choo Choo. Die zal mooi staan om mijn zoon zijn bolle billen.

 46. Karlijn Oosterik Reageren

  Wat heb je veel leuke acties, ik volg je nog maar een week, maar ik hier word er erg enthousiast van. Ook weer van deze mooie actie op koningsdag! Ik gebruik de peenut wraps van de totsbots en het wasbaar luieren loopt als een malle. Maar stiekem ook heel benieuwd naar deze luier! Dus graag!de leuke groene met de bruine klittenband????

 47. Wat een geweldige actie en een hele fijne uitleg. Het zou zo helpen om een proefluier te willen ik krijg mijn vriend maar niet overtuigd van dit geweldige concept. misschien helpt het als ik kan laten zien hoe makkelijk het is. Wij zouden graag de blauwe met de dieren winnen.

 48. Wat een duidelijke uitleg, bedankt voor de informatie! Wij zouden graag de totsbots willen proberen, omdat wij nog een beetje zoeken naar wat wij het meest ideale systeem vinden 🙂 Die met de zonnetjes past perfect voor ons zonnestraaltje ????

 49. Annemieke vd Vorst Reageren

  Ik zou gaan voor easy fit met zonnetjes! We verwachten ons tweede kindjes dus onze stash moet uitgebreid worden.. dan is een handige luier wel fijn en hopelijk krijgen we net zo’n zonnetje als we nu al hebben????

 50. Toen ik zwanger was van zoonlief ging ik al eens op zoek naar meer informatie over herbruikbare luiers. Hij werd jammer genoeg onverwachts prematuur geboren waardoor we andere dingen aan ons hoofd hadden en eigenlijk op automatische piloot gestart zijn met wegwerpluiers. Nu ik zwanger ben van ons tweede kindje en zoonlief start met het potje begon ik toevallig begin deze week opnieuw met het uitzoeken van verschillende systemen en dan… zijn blogberichten als deze een geschenk uit de hemel! Super interessant! En helemaal als ik kans kan maken om er eentje te winnen om meteen uit te proberen 😉

  Ik keek uiteraard al eens op de site van Kaatje Katoen, de tractor print zal mijn zoontje alvast geweldig vinden!

 51. Gaaf! Wij zijn toevallig eergister bij een consulente geweest van kaatjekatoen.
  Ik zou heel graag de Totsbots Easyfit Star willen winnen in vlieger dessin. Lekker vrolijk!

 52. Marlies van 't Hof Reageren

  Wat leuk! Wij kunnen elk moment ons eerste kindje verwachten en hebben al een aantal luiersystemen om te gaan proberen. Een all in one luier echter nog niet, dus daar ben ik erg benieuwd naar.
  Wat een leuke printjes heeft totbots! Ik denk dat ik die met de zonnetjes het leukste vind. Prima geschikt voor een lente baby ????

 53. Oh de printjes zijn zo leuk! Ik vind de lichtblauwe met treintjes denk ik de leukste. (En heb ik nog nog niet als overbroekje)
  Mijn motivatie om deze luier te willen proberen is dat mijn man nog steeds geen vriendjes is met het peenut systeem. Hij grijpt daarom vaker als nodig naar wegwerp en dat is zo zonde. We willen geen graf uitproberen!

Schrijf een reactie

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.