In mijn offline leven is mijn maandag-tot-en-met-zondag redelijk constant. Ik werk drie dagen als huidtherapeut, ben twee dagen stay-home-mommy en dan blijven de twee dagen weekend over voor het gezin. Mijn man werkt fulltime. Hoe kom ik op blog inspiratie, waar schrijf ik mijn artikelen en hoe is de het qua online VS offline leven als blogger?

Lees ook: “Kijk eens om je heen: over a-social media (filmpje)”

Hoe kom ik op blog inspiratie?

Ik heb of veel inspiratie of geen. Meestal schrijf ik een paar blogs achter elkaar en dan weer een paar dagen niets. In mijn dagelijks leven, onderweg of op het werk kom ik het vaakst op ideeën. Ik schrijf dan wat steekwoorden op in de app “Evernote” (my shoulder to lean on) op mijn Samsung 4 mini.

’s Avonds of op vrije dagen tijdens de slaapjes van mini, werk ik deze woorden uit tot artikelen. Op de dagen dat ik geen inspiratie heb en/of er al wat blogs ingepland staan, neem ik altijd rustig de tijd om andere blogs te lezen. Dit doe ik via Bloglovin.

Waar typ ik mijn blogs?

Ik typ mijn artikelen als ze zo uit mijn mouw rollen op het “moment suppreme” (ook) in Evernote en anders zit ik op de pc achter mijn bureau in de huiskamer. Gezellig bij het gezin, maar eigenlijk toch ook weer niet echt.

Online VS offline leven

In het weekend probeer ik zoveel mogelijk offline te zijn, maar – en ik geef toe – ben toch vaak bezig met ideeën, foto’s, artikelen.

Ach, je bent blogster of niet 🙂

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

1 Comment

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.