Een beetje bijpraten, een leuk berichtje en minder leuk nieuws ..

Dolblij met 50 volgers!

Whoehaa, hier staat er één dolenthousiast te springen en hupsen……….. Mijn 50e (Bloglovin’) volger heeft zich aangemeld. Dat had ik nooit verwacht. Dat vijftig  onbekenden (!)  mijn verhalen leuk vinden om te lezen. Ik voel mij vereerd. Een klein tijdje terug had ik de Bloglovin’ teller van mijn website weggehaald en alleen een neutrale button geplaatst. Ik merkte dat ik daar veel te erg op gefocust was. En dat was niet het doel van mijn blog.

Mijn kijk op het moederschap delen

Het doel van mijn blog is om mijn kijk op het leven en moederschap te delen. Wat meer bewust, milieuvriendelijk, puur en liefdevol de wereld benaderen. Gewoon lekker menselijk en dicht bij jezelf. Positief. En net een beetje anders dan anders. En daarnaast om soortgelijke visies (maar ook andere interessante onderwerpen en blogs) te volgen. En mijn doel is niet geweest om zo veel mogelijk volgers te krijgen en/of reclame te maken. Vandaar de teller van de website af. En toen dus die melding met “Mama’s Jungle reached 50 followers!” SUPER LEUK!

Welkom!!

Dus hierbij: Haaaiii Mama Maike ! De 50e volger 😉 Welkom op mijn site!!!


Voorstellen & ik doe maar wat moederen

Dus; beste lezers, tijd om me nog eens officieel voor te stellen. Natuurlijk heb ik ook een over mij pagina, maarrr dit is gewoon helemaal a la hier en nu.

Ik ben – as you may know – Lori, 26 jaar, mama van Lieve (pseudoniem), mijn 13 maanden kleine meid. Later hoorde ik van natuurlijk ouderschap, dat past wel bij ons. Maar ik doe niet echt een theorie. Jawel, mijn eigen ik-doe-maar-wat-ding. Wat is dat dan? Mja, wasbare luiers, borstvoeding, Rapley bijvoeding,  biologisch (zoveel mogelijk) eten, ontdekken dat milieubewust leven leuk is en ook best makkelijk. Werkende mama. Drie dagen als huidtherapeut. Mensen helpen. Heel leuk en dankbaar. En verder lekker mama zijn.

Dus; – as I may or maybe not know – wie ben jij?

Ook een beetje pissed vandaag…………..

Oja en verder ben ik dus pissed! Om een lang verhaal kort te maken; heb mijn scooterverzekering opgezegd want ik rijd al twee jaar niet op dat ding. Krijg daar nu waarschijnlijk een boete van maar liefst 330 euro voor omdat een stilstaand voertuig blijkbaar ook verzekerd moet zijn. Terwijl een extra maandje verzekeren € 8,50 kost en wat later ook bleek te kunnen, een “schorsing”, €11,-. Noem het dom van mij, maar ik baal zo erg! En trouwens, dit bedrag is toch zeker wel buiten proportioneel!!! Zucht.. ik weet waar ik de komende maanden voor moet werken 🙁 Ik deel het maar, wie weet voorkom ik hiermee een mega niet-normaal hoge bekeuring voor iemand.

Tot slot: Ik wil wel een beetje positief eindigen. Mijn lieve moeder is jarig. Mam, weer een jaar erbij dat je niet alleen een fantastisch mens, moeder maar ook oma bent. Laf you!!

Author

Tikje eigenwijze 30+er en moeder van dochter (7) en zoon (3) met co-ouderschap. Een denker, houd van creatief schrijven en is altijd benieuwd naar “het verhaal achter het verhaal”. De balans der dingen, haar struggle.

3 Comments

 1. Gefeliciteerd met je moeder en met 50 volgers, super leuk, daar mag je trots op zijn! Wat jammer van je scooter-boete. Ik vind dat je een hele mooie insteek hebt voor je blog en ook erg leuk schrijft, dus ik blijf lezen en reageren. Gezellig!

  Ik ben trouwens ook een mamablogger, heb een dochter Ronja van bijna 2 en we zijn bezig voor een volgend kindje. Dat is ook waar ik veel over schrijf!
  …Arcadia schreef als laatst…Ronde 3: temperaturen helpt!My Profile

 2. Gefeliciteerd met je 50ste volger! Ik vind ht zelf ook zo bijzonder dat er onbekenden zijn die je volgen, je verhalen lezen, met je mee leven, een hart onder de riem steken of tips geven. Bloggen is echt leuk
  Wel balen van die scooterverzekering. En ik ben het met je eens zo veel geld voor zo iets kleins…
  Gefeliciteerd met je mama!
  …Petra schreef als laatst…Mama was boosMy Profile

 3. Aaah leuke mijlpaal! Ik zit nu telkens tegen die 100 aan te hikken, moet dat ook even opzij zetten haha. Maar balen ey van die verzekering, kijk ik kan nu wel zeggen dat ik t wel wist.. maar daar heb je niets aan! Is gewoon zuur geld!
  En gefeliciteerd mama van Lori!

  ps leuk jouw verhaal op kellycaresse.nl!
  …Nicole schreef als laatst…Wat ik zei nooit te gaan doen..My Profile

Write A Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.